22 éve az egész világ az ő dalát énekelte: ma senki nem ismeri fel ezt a bombázót - Fotók

I'm Like a Bird - énekelte a 2000-ben megjelent albumának egyik számában Nelly Furtado!

Az énekesnő ezzel az albummal és dallal lett világszerte ismert, és elismert. Ezt követően gyakorlatilag éveken át járta is a világot és adta ki sorra a lemezeket. Vad életet élt, majd elege lett és szép csendben eltűnt. Tavaly nyáron azonban visszatért, az utóbbi napokban pedig egyre több friss kép kerül fel a közösségi oldalára róla. A rajongók egyszerűen el vannak ájulva a 44 éves énekesnőtől. Tíz-tizenöt évet is letagadhatna.

Az énekesnő 2006-ban megrázó interjút adott a Dailymail-nek, ebben árulta el, hogy a hirtelen jött siker nagy nyomás lett a számára. "Túl sok volt túl hamar. Két év intenzív turnézás és bulizás után órákat töltöttem egyedül a Los Angeles-i lakásomban, csak bámultam a padlót" - mesélte Furtado, aki egy évvel később a színpadon kapott idegösszeomlást. "Turnén voltam, és velem volt a lányom. Egyszerre voltam anya és előadóművész. Kimerültem."

Végül tíz éve visszavonult, az ötödik lemeze megjelenése után. "Elkezdtem drámaíró-, kerámia- és varrótanfolyamokra járni, és a barátom lemezboltjában dolgoztam, hogy tényleg megszabaduljak a keménységtől, a felelősségtől, a nyomástól és a stressztől" - mondta ezzel kapcsolatban, és az is kdierült, a lánya egy új emberré tette. Felnőtt és megtanult felelősségteljesen gondolkozni. Bár a lány apjától már nagyon régen elvált, amikor Nevis alig kétéves volt. Néhány hónapja viszont a színpadra is visszatért, és a jelek szerint valami készülődik körülötte. Erre utalhat a számtalan Insta-kép és az új külső. És már megvan a következő fellépésének helyszíne is. 

Hangerőt tehát fel!

Címlapfotó: Instagram/nellyfurtado

24 óra