Kétségbeesetten hívta Tatár Csilla a barátnőjét: 41-esre nőtt a lába néhány hónap alatt - Fotók

Egy nem mindennapi sajtótájékoztatün egy nem mindennapi titok csúszott ki Tatár Csilla száján - derült ki a Naphire.hu cikkéből.

Élete legkomplexebb munkáján van túl Tatár Csilla - írja a Naphire.hu. Mint kiderült, a népszerű tévés és blogger egy új podcast-sorozatot indít Kirakós néven, aminek a sajtóeseményét hétfőn este tartották egy budai szórakozóhelyen. Valóságos sztárparádé jelent meg a rendezvényen, köztük olyan hírességek is, akik interjúalanyai lesznek Csillának a nyolcrészes videós sorozatban. Érdekesség még: a tévés műsorvezető társa a projektben egy ismert és sikeres cipőtervező, Vágó Réka. Ő egyébként jó barátnője is.

Csiláék műsorának első része szerdán debütált a közösségi oldalán, Borbély Alexandra volt a vendége, aki kendőzetlen őszinteséggel árulta el, milyen sorsfordító volt a Nagy Ervinnel való találkozása az életében. Sőt, az is, hogy összeházasodtak. A Naphire.hu cikke szerint a sajtóeseményen egyébként Lilu kérdezte az alkotókat a kulisszatitkokról, és szóba kerültek a cipők is, a beszélgetés egy pontján pedig Csillából kiszaladt egy emléke, amikor kétségbeesetten hívta fel a barátnőjét a lába miatt. A műsorvezető épp várandós volt ekkor.

"Megnőtt a lábam, tudom majd hordani a copőmet?" - szólt Csilla kétségbeesett kérdése akkor...

FOTÓK: Tatár Csilla elárulta, miért nőtt meg a lába - Sztárparádé a bemutatón
  • Tatár Csilla podcast vallomás láb
  • Tatár Csilla podcast vallomás láb
  • Tatár Csilla podcast vallomás láb
  • Tatár Csilla podcast vallomás láb

Címlapfotó: TWN.hu

24 óra