Újra kell terveznie az egész életét az ATV műsorvezetőjének - ők segíthetnek neki

Pénteken délelőtt jelentette be az ATV a tavaszi megújulását és az is kiderült, ki váltja majd az anyai örömök elé néző Stohl Lucát a Híradó képernyőjén. Köböl Anitának az egész élete a feje tetejére áll.

A Naphire.hu-nak adott interjúban az ATV Start és a Spirit FM műsorvezetője elmondta, nem számított rá, hogy ő lehet a befutó a Híradó műsorvezetői székébe. "Nagyon örülök a csatorna felkérésének és nagy büszkeséggel tölt el, hogy rám is számítanak a Híradóban Nemes Anna, Tóth Géza és Gajdos Tamás mellett a jövőben” - mondta Köböl Anita, aki egyedülálló anyukaként neveli a kislányát, így most alaposan át kell szerveznie az egész életét. A lapnak azt is elárulta, kiknek a segítségére számíthat és hogyan fest ez majd a gyakorlatban.

"Nem titok a nagyközönség előtt, hogy a kislányomat egyedül nevelem, így emiatt a szüleim segítségére és támogatására a továbbiakban is nagy szükségem van. Ez még további szervezést igényel tőlük, úgyhogy ezentúl a keresztszülőket is jobban bevonjuk a hétköznapokba. Mivel az én időbeosztásom eddig heti ciklusokban oszlott meg és ahol jól tudtam igazítani a gyerekkel töltött maximális időt, így a jövőben is ehhez próbálom igazítani a munkát" - folytatta a Naphire.hu-nak Anita, aki a lap kérdésére azt is hozzátette mosolyogva: egyszer talán a magánéletére is lesz ideje.

Címlapfotó: Instagram/kobol.anita

24 óra