Letartóztattak egy ember a drogos magyar énekesnő ügyében

Négy főt gyanúsítottak meg kábítószer-kereskedelemmel, egy fő pedig előzetesbe is került a Naphire.hu információi szerint.

Senki nem érezheti már biztonságban magát a sztárvilágban - legalábbis azok közül, akik hasonló forrásból szerezték be a tiltott szereket. A magyar közvéleményt hetek óta lázban tartja annak a magyar énekensőnek az ügye, akihez még tavaly október 27-én hajnalban riasztották a rendőröket és mentőket. Sajtóhírek szerint öngyilkos akart lenni, és kábult állapotban, a karján vágásokkal vitték kórházba. Az énekesnő lakásában csekély mennyiségű, kábítószergyanús anyagot is találtak, így eljárás indult az ügyben. 

Fotó: 123rf.com-illusztráció

A Naphire.hu most arról ír, több embert is meggyanúsítottak azóta az ügyben. “A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki” - írják, majd azt is hozzáteszik: a négy fő közül egyet a rendőrség le is tartóztatott.

"Hogy az érintett személyek nyomára az énekesnő vallomása alapján bukkantak-e a hatóságok, azt egyelőre nem lehet tudni. Mindenesetre a nyomozást segítő információkért cserébe akár jelentős “kedvezményekre” is számíthat, akit drogfogyasztáson érnek. A rendőrség általában ugyanis a drogterjesztő hálózatokat szeretné felkutatni és lekapcsolni, nem pedig a fogyasztókat" - írja a Naphire.hu.

Címlapfotó: Facebook/BRFK-Budapesti Rendőr-főkapitányság-illusztráció

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra