Mi ez a cipő? - Dumbledore lett a Wall Street farkasa sztárjából - Fotók

A 39 éves színész éveken át a duci, mókás fiú karakterét alakította, legtöbbször vígjátékokban. Aztán néhány éve izompacsirtává alakította magát. Most mégis a külsejével sokkol.

Ha az elmúlt években egy vicces, duci szereplőre volt szükség egy filmben, az elsők között merült fel Jonah Hill neve. Márpedig az elmúlt évtizedekben sokszor volt rá szükség. Megkapta többek között a Wall Street farkasa című film egyik legkarakteresebb szerepét, de játszhatott a 21 Jump Street vagy a Haverok fegyverben című alkotásokban is. A színész azonban nem tett le róla, hogy egyszer ő legyen a főhős egy filmben és vad fogyókúrába, kondizásba kezdett. Néhány évvel ezelőtt szinte rá se lehetett ismerni, közel 40 kilótól szabadult meg akkorra. 

A jelek szerint azonban már ez is csak a múlt - igaz, most nem feltételnül a testsúlya, a stílusa miatt került címlapokra.

via GIPHY

Több mint két évtizedes pályát tudhat már maga mögött a színész, igaz, szakmailag nem az elmúlt évek hozták számára a legnagyobb sikereket. Az elmúlt években legalább annyi szinkronszerepet kapott, mint mozifilmet, igaz, főként mesékben mutathatja meg az orgánumát. Az Így neveld a sárkányodat 3. és a Lego kaland 2-ben is hallhatták őt azok, akik angolul nézték meg az alkotásokat. Legutóbb két éve a Don't look up című filmben játszhatott együtt jó barátjával Leonardo DiCaprioval, de nagy társadalmi életet nem nagyon él.

Talán ezért is döbben meg a világ a legfrissebb képein: a Harry Potter Dumbledore-jának klónja lett. Meg az a cipő is...

MEGDÖBBENTŐ KÉPEK: Jonah Hill-re rá se ismerünk - A cipője meg...
  • Jonah Hill a Wall Street farkasában
  • Jonah Hill a fogyás után.
  • Jonah Hill a barátnőjével
  • Jonah Hill a barátnőjével

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra