Leállította a műsor felvételét Risztov Évi, amit utána tett, Bochkor Gábort is meghatotta - Videó

Váratlan dolog történt az ATV #Bochkor felvételén: miután a műsorvezető bemutatta a vendégeit és belekezdett volna az első témába, Risztov Éva váratlan akcióba kezdett.

“Egy pillanat” - ezzel a mondattal szakította félbe Bochkor Gábor mondandóját a Naphire.hu információi szerint Risztov Éva, majd felállt a helyéről és eltűnt a kanapéja mögött. Aztán egy monológba kezdett. “Én készültem egy különlegességgel. Mert hogy bár ez felvétel, de most ugye vasárnap van és 20 óra 27 perc…” - kezdte London olimpiai bajnoka, majd egy tortával a kezében tűnt fel. “Ez egy különleges nap, én készültem. Mert bár nem élünk együtt és nem voltam ott azon a pillanaton…, de…” - folytatta volna a lap bezsámolója szerint a köszöntést, de a közönség éa a műsor többi vendége ekkor már tapsviharban énekelte a Boldog születésnapot című dalt.

Bochkor Gábor a jelek szerint semmit nem tudhatott az akcióról, hiszen a mindig frappáns híresség másodpercekig talán nem is igazán tudta, mit kezdjen a helyzettel. Az is kiderült, az egyik autója volt a tortán, amit a vendégétől kapott. “Azért készítettem ezt a tortát, mert az autót szereted és hogyha mi véletlenül együtt élnénk, így néznének ki a hétvégéid” - tette hozzá Risztov.

S hogy mit gondolnak a szülinapos vendégei Lagzi Lajcsi börtönbüntetéséről, vagy Tóth Andi visszavonulásáról? Vasárnap este 20:50-kor az ATV #Bochkor című műsorból ez is kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Naphire.hu

24 óra