Nicole Kidman - Tom Cruise: felismerhetetlenek ma már a közös gyerekeik - Fotók

Két gyermeket fogadtott örökbe Tom Cruise és Nicole Kidman, a jelek szerint csúfos kudarcot vallottak velük.

Nicole Kidman és Tom Cruise két gyermeket fogadott örökbe házassága alatt, Bellát és Connort. Válásuk után a gyerekek az apjuknál maradtak, ő pedig állítólag megtett mindent, hogy az anyjuk minél kevesebbet halljon róluk. Miután a színész és Katie Holmes egy pár lett, a pályaválasztás felé kacsingató Bella a divatvilágban látta a saját jövőjét. Köszönhetően Katie-nek is, aki számos feladattal megbízta saját márkáját illetően. Így egy ideig Bella azt tervezte, divattervezőként tör be Hollywood-ba.

S Connor? Nos, ő is elmenekült a nyilvánosság elől - most Floridában bukkant fel!

Nicole Kidman hiába küzdött éveken át a lehetetlent is megpróbálva, örökbe fogadott gyermekei hallani sem akartak az anyjukról, ellene fordultak. A színésznő szinte belerokkant a fájdalomba. Lelki békéjét egy új szerelem és két saját gyermek hozta csak vissza. Nem véletlen, hogy a Golden Globe díjátadón két éve csak nekik üzent a pódiumról. "Ezt Sunnynak és Faithnek ajánlom. Ez a tiétek kicsikéim! Azt akarom, hogy ez a polcon legyen, és tudjátok, hogy amikor nem a mami altatott el titeket, az ezért volt" - mondta könnybelábadt szemmel. 

Kíváncsiak lennénk, mit gondol és mit érez a színésznő, amikor meglátja az örökbefogadott gyermekei friss képeit! Íme ők!

Így néz ki ma a 30 éves Bella és a 28 éves Connor - Magukra hagyták őket a sztárszülők
  • Tom Cruise Nice Kidman gyerekek
  • Tom Cruise Nice Kidman gyerekek
  • Tom Cruise Nice Kidman gyerekek
  • Tom Cruise Nice Kidman gyerekek
  • Tom Cruise Nice Kidman gyerekek

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra