A koncertjén mutatott a telefonján egy képet a férfi Adele-nek, azonnal eleredtek a könnyei - Videó

Adele Las Vegas-i showműsora nem először szolgáltat témát a bulvársajtónak, a friss történet minden korábbinál meghatóbb. Az énekesnő könnyei is eleredtek.

Mint ahogyan azt korábban a TWN.hu is megírta, egy Las Vegas-i szupershow-ra szerződött le a világhírű énekesnő, sajtóhírek szerint 12 hétvégére szerződött le, és a "Caesars Palace Hotel" színpadán lép fel. A 24 koncertért korábbi hírünk szerint hihetetlen összeg üti Adele markát, esténként körülbelül 500 ezer fontot, azaz 213 millió forintot kaszál. Mint ahogyan arról korábban már szintén beszámoltunk, a műsora alatt Adele mindig elvegyül a közönség soraiban is, sőt, beszélget is a rajongókkal, miközben ezt mindenki hallja és látja. 

Egy alkalommal egy fiatal influenszerhez lépett oda, de azonnal kiborult, amikor meglátta, milyen felismerhetetlen a lány szelfivideóján. Filterezett!

Most egy hasonló, de a korábbinál meghatóbb történet miatt került Adele a címlapokra. Ő maga is elsírta magát a koncertjén, amikor észrevette a férfit, aki egy telefont tartott a magasba. Egy fotó volt a képernyőn és Adele rögtön tudta, kinek a fotója az. 

A műsorát megszakítva adott magyarázatot! Szem nem maradt szárazon!

Lapozz a szívszorító videóért!

24 óra