Kiszivárogtak a képek: 15 milliárdért árulja J-Lo és Ben Affleck a luxusvilláját - Fotók

Fél éve már lassan, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez örök hűséget fogadott egymásnak, ott, ahol húsz évvel ezelőtt is tervezték. Most egy hír zavarja össze a rajongókat: a pár otthona az eladó ingatlanok közt bukkant fel.

Tavaly a nyár közepén egy hírlevélen küldte ki a rajongóinak Jennifer Lopez a hírt: "Megcsináltuk". Hogy mit? Nos, az énekesnő és a színész egy Las Vegas-i kápolnában összeházasodott. Elrepültek a metropoliszba, kiállták a sorukat és kimondták a boldogító igent. Akkor mindketten hófehérben állta az oltár elé, és az is kiderült, J-Lo hivatalosan is felvette férje nevét, azaz Jennifer Affleck lett. Majd nem sokkal később jött amásodik, a világraszóló esküvő. Abban a villában, ahol 20 éves is tervezték, az eseményen pedig valóságos sztárparádé volt. 

Fél év telt el az évtized esküvője óta, most váratlan hír zavarja meg a pár rajongóit. Otthonuk váratlanul az eladó ingatlanok közt bukkant fel, ráadásul olyan képeket is csatoltak hozzájuk, amilyeneket csak kevesen láthattak eddig. 42 és fél millió dollárért válna meg a sztárpár a Bel Air-i kúriájától, ami egy nyolc hektáros területen fekszik és 1115 négyzetméter. Gyakorlatilag csak az épület akkora, mint egy teljes focipálya ötöde. Ráadásul nem csak a méretei miatt terjednek a képek a közösségi oldalakon. Ehhez fogható háza csak J-Lo-nak és Benn Afflecknek lehet...

De vajon mi történhetett? Miért adják el? Nos, ez is kiderült...

Hihetetlen képek: ezeken a fotókon pörög a net - J-Loék birtokára nincsenek szavak
  • J-Lo és Ben Affleck otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona
  • J-Lo és Ben Affleck otthona

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra