Betörték Szandiék autójának ablakát, s a falra írták: "k...a"

A közszereplés árnyoldalát is megtapasztalhatta már a népszerű énekesnő, aki az ATV #Bochkor című műsorban mesélt kendőzetlen őszinteséggel.

A gyerekeknek adott zsebpénzről is kérdezte vendégeit Bochkor Gábor az ATV népszerű műsorában, amikor az eszébe jutott, vendége, Szandi már 13 évesen is pénzért járt fellépni, hiszen hatalmas sztárként robbant be a köztudatba. Az énekesnő a naphire információi szerint elárulta, őt akkoriban nem érdekelte a pénz, mindent hazaadott a szüleinek és rájuk is bízta azt. A naphire.hu informcáói szerint aztán a felvételt követően a férje, Bogdán Csaba megjegyzése lepte meg a jelenlévőket.

“Elmesélhetted volna, hogy bedobták a Skoda ablakát és kiírták a falra, hogy Szandi egy k…a”

- mondta szerelmének Bogdán Csabi, az énekesnő pedig megerősítette a lapnak: történt ilyen. “Mindig csak a szépre emlékszem, nekem csak a jó emlékek jutnak az eszembe Békásmegyerről. Nemrégiben, amikor ott jártam, olyan hevesen dobogott a szívem. Felmentem az első emelet 3-ba abban az utcában, ahol laktam anno. A szomszédból kislányok jöttek ki, szelfiztünk is, aranyosak voltak. De sajnos nem jutottam be, pedig azt is sokszor álmodom arról a lakásról” - ragált Szandi a lapnak.

Az #Bochkorban az is kiderül, Szandi melyik gyerekkori traumáját írta meg egy dalban Fenyő Miklós. A #Bochkor vasárnap este 20:50-kor, a Heti Napló Sváby Andrással után kerül adásba az ATV képernyőjén.

Címlapfotó: Instagram/szandi_hivatalos

24 óra