Itt az előzetes: így néz ki Ana De Armas Marilyn Monroe-ként - Fotók

Két éve robbant a bomba: Ben Affleck újra szerelmes. Akkor a rajongók meg azért akadtak ki, mert akkori párja, Ana De Armas kapta Marilyn Monroe szerepét. Nos: Ben már J-Lo vőlegénye, a filmből pedig megjöttek az első képek.

Nem egészen két éve bukott le Ben Affleck. A színész egy forgatáson ismerte meg és szeretett bele Ana De Armas-ba, aki a legutolsó James Bond film női főszerepét kapta, sőt, nem sokkal később kiderült, Marilyn Monroe-t is ő játszhatja majd az életrajzi filmben. Ez utóbbi miatt még Ben Affleck rajongói is kiakadtak, hiszen a latin karakterű barna színésznőt szinte senki nem tudta elképzelni ebben a szerepben.

A sors furcsa fintora, hogy Ben azóta a latin popdíva, J-Lo vőlegénye. A filmből pedig megjöttek az első képek!

Ana De Armas nem véletlenül lett a Marilyn Monroe rajongók céltáblája. A Netflix Blonde című sorozatának főszerepét sokak szerint nem egy "pályakezdő", viszonylag ismeretlen, ráadásul barna karakterű színésznőre kellett volna bízni. Már két éve is ellepték az elégedetlenkedő kommentek a szakmai oldalakat, aztán kiszivárgott néhány kép a forgatásokról és egy időre szinte mindenki elhallgatott.

Most meg aztán végképp: megérkeztek a hivatalos képek és az első előzetes!

Megérkezett az első előzetes: íme Ana De Armas Marilyn szerepében!
  • Ana De Armas
  • Ana De Armas
  • Ana De Armas
  • Ana De Armas

Címlapfotó: Instagram/ana_de_armas

24 óra