A szemöldökbeültetés után most meztelen képet posztolt a sztáranyuka

Néhány hónapja új szemöldökével lepte meg a világot, most meg a pőre valóságot posztolta kis. John Legend felesége lassan netes legenda.

Chrissy Teigen sosem csinált titkot abból, hogy bizony, ő cseppet sincs ellenére a plasztikai műtéteknek. Az arcával is többször keresett már fel orvost, de volt zsírleszíváson, megnagyobbíttatta a melleit, majd kisebbeket csináltatott magának. A 36 éves modellnek már bőséggel van tapasztalata, ami a szépítészeti beavatkozásokat illeti. Néhány hete ismét egy orvosnál járt és büszkén mutatta meg az eredményt.

A hajából készítettek neki szemöldököket. Most mindezt meztelenül is láthatjuk!

A PageSix szúrta ki, a sztáranyuka hétfőn a fürdőszobában készített magáról egy teljesen meztelen fotót, amit Instagram Storyján keresztül osztott meg rajongóival. Chrissy az egyik kezével ügyesen takarta a méretes kebleit, miközben a másikkal megörökítette a látványt. És bizony bugyi sem volt rajta, így a kényes részeket a mosdókagylóval igyekezett kitakarni. "Ez nagyszerű" - írta a képére John Legend felesége, akinek a bőrén az is jól látszott: nemrég egy szexi fürdőruhában barnulthatott le.

Az új szemöldöke azonban visszanézve is sokkoló - pláne az eljárás ismeretében!

Chrisy meztelen képe netes szenzáció - a szemöldöke meg EPIC
  • Chrissy Teigen és John Legend
  • Chrissy Teigen új szemöldöke
  • Chrissy új szemöldöke
  • Chrissy Teigen meztelen

Címlapfotó: Instagram/chrissyteigen

24 óra