Először mutatta meg a világnak az impozáns jegygyűrűjét J-Lo - Fotó

Lassan két hete már, hogy egy bútorboltban lefényképezték is kiszúrták a kezén a gyűrűt. J-Lo most maga mutatta meg a nem mindennapi ékszert.

Április első hetében Los Angeles egyik népszerű negyedébe, az úgynevezett Culver Citybe ment bútorokat vásárolni a 14 éves lányával Jennifer Lopez, egy lesifotós pedig nem mindennapi sorozatot készített róluk. Valószínűleg ő maga sem tudta, hogy a képei körbejárják a világot, hiszen a rajongók szúrták ki, az énekesnő ujján egy nem mindennapi ékszer virít. Pár nappal később hivatalossá is vált: J-Lo kezét ismét megkérte Ben Affleck.

És végre itttt is van! Jennifer Lopez néhány napja már az ujján hordja új eljegyzési gyűrűjét, de most először végre meg is mutatta azt egy szelfijén is. Persze, trükközött azért annyit vele, hogy úgy csinál, mintha a fülbevalóját igazgatná csak, de azért ezen a képen mindenki kiszúrja a lényeget. A jegygyűrű ezzel a világoszöld kővel valami egészen különleges, és nemcsak azért, mert a zöld J-Lo egyik kedvenc színe. A zöld gyémánt ugyanis a legritkább drágakövek egyike.

Címlapfotó: Instagram/jlo

24 óra