Brutális képek készültek a 63 éves Sharon Stone-ról - nem volt szégyellős!

Egy élő legenda, egy örök szexszimbólum. Elhinni is nehéz, Sharon Stone már túl van a 63-on is. Pláne, ha megnézed a róla készült legfrissebb fotósorozatot - nem volt szégyellős.

A 90-es években ismerte meg a nevét a világ, és gyakorlatilag azóta képtelen is elfelejteni. Pedig Sharon Stone már évek óta túl van a hatvanon is, és nem csak a korát, önmagát is kendőzetlenül vállalja. Emlékeinkben róla mégis az Elemi ösztön legendás jelenete ugrik be elsőként, amikor bugyi nélkül villantotta meg lábaközét a mozivásznon. Legutóbb azzal került a címlapokra, hogy állítólag egy alig 25 éves rapperrel jött össze, most sokkal pikánsabb a téma:

A 63 éves Sharon Stone levetkőzött egy magazinnak - brutális képek készültek!

via GIPHY

A 63 éves Sharon Stone 30 évvel ezelőtt az "Elemi ösztön" című erotikus thrillerrel vált ismerté, a róla készült friss sorozat alapján ki merjük jelenteni, semmit nem veszített a karizmájából. A The Rake című amerikai magazin készített vele egy anyagot, aminek a kedvéért a színésznő nem csak egy fekete lakkcsizmába bújt bele, a melltartóját is ledobta. S hogy mi a titka? "A sztreccs meditációs edzések! Még mindig meg tudom érinteni a fejemet a lábujjaimmal anélkül, hogy bemelegítenék." - mondta a színésznő, aki azt is elárulta: az Elemi ösztön legendás fehér ruhája máig jól áll neki - ugyanis hazavitte.

"A szerződésembe beleírattam, hogy haza vihetem a ruhákat" - mondta Sharon, a galáriánkból az is kiderül, miért...

FOTÓK: 63 éves az élő szexszimbólum - 30 év alatt semmit nem változott!
  • Sharon Stone koktélruhában.
  • Sharone Stone címlap
  • Sharon Stone és új udvarlója.
  • Sharon Stone
  • Sharon Stone és RMR együtt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra