Megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei - Gyönyörű nevet kaptak - Fotó

Felrobbantak a híroldalak szeptember első napjaiban, amikor kiderült, Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós. Az énekesnő most azt kürtölte világgá, a picik megérkeztek.

"Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat." - mondta a Blikknek tavaly szeptember elején Rúzsa Magdi, aki így tudatta a világgal, hármasikrekkel várandós.

Szerdán este aztán ismét felrobbantak az énekesnő közösségi oldalai. Magdi váratlanul jelentette be az örömhírt, amit már túlzás nélkül az egész ország várt.

"Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van."

- írta a az énekesnő az oldalán közzétett képéhez.

Egy korábbi bejegyzésében már azt is elárulta, milyen neveket választottak a férjével a piciknek. "„Olyan jó leírni és kimondani. A családom. Lujza, Keve és Zalán. Nekünk már a legszebb nevek amíg csak lélegzünk” – írta Magdi.

Jó egészséget Mindenkinek!

Címlapfotó: Instagram/ruzsamagdolna

24 óra