Óriási balhé Las Vegasban: verekedésbe keveredett a világhírű énekes - VIDEÓ

Ehhez foghatót nem sokat láttunk eddig. Talán azért sem, mert ezúttal videó is készült az eseményekről. A főszereplő: egy világsztár.

Néhány napja köszöntöttük csak az új évet, máris itt van 2022 első nagyobb celebbotránya. Jason Derulo pechjére ráadásul felvétel is készült az eseményekről. "A bunyóra azután került sor, hogy az énekes meghallotta, Ushernek nevezik őt, és érthetetlen okokból kifolyólag elképesztő haragra gerjedt emiatt, így rátámadt a két idegenre – bár többen is próbálták a három vitázót szétválasztani, nemigen jártak sikerrel" - írja a Femcafe.hu.

via GIPHY

Szemtanúk szerint Derulo és a férfi először a mozgólépcsőn haladtak el egymás mellett, amikor az idegen beszólt az énekesnek, és a következőket mondta: „Hé, Usher! B***d meg” – Jason ezután gerjedt éktelen haragra, és ököllel arcon vágta a férfit, aki a padlóra zuhant az ütéstől. A lap híre szerint a sztár bizonyára nagyon rossz passzban lehetett, hogy egy beszólás miatt, amit fel se kellett volna vennie, verekedésre szánta el magát.

Az ARIA szállodához a bunyó miatt kedd hajnalban hívták a rendőrséget, miután Derulo pillanatokkal később az első férfi után a másodikat is felpofozta.

ITT A FELVÉTEL! Óriási botrány lett - videóra vették a verekedést!
  • Jason Derulo támadása
  • Jason Derulo verekedése
  • Jason Derulo
  • Jason Derulo és a fia

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra