NAGYHAL! Na kit csókol Ben Affleck exe, Ana De Armas? - Fotók

Az év elején szakított Ben Affleck-kel, aki azóta már ismét Jennifer Lopez szerelme. Ana de Armas seincs már egyedül és nem akárkit szedett fel.

Míg a 49 éves Ben Affleck és az 52 éves Jennifer Lopez már régóta nem csinál titkot a 17 év után újra lángra lobbant szerelmülből, addig a 33 éves Ana de Armas körül január óta nagy volt a csend. Körülbelül egy év együttjárás után az év elején szakítottak Ben-nel, azóta pedig csak a szakmai sikereinek köszönhetően kerül a hírek közé: az új Bond-film szereplőjeként nyűgözte le a világot. Most a DailyMail robbantotta a bombát:

Ana de Armas vad csókcsatát vív a paparazzi-képeiken - nem akárkit csókol!

via GIPHY

A brit bulvárlap beszámolója szerint a gyönyörű színésznő újra szerelmes. Néhány napja már készült róla egy sorozat, amint egy akkor még "ismeretlen"-ként aposztrofált férfi szállítja őt autóval, mára az is kiderült, a sármos fickó nem is annyira ismeretlen. Az első pletykák kettejük kapcsolatáról már nyáron felröppentek, de ne érkezett sem bizonyíték, sem megerősítés, így hamar el is ültek. Most azonban már vannak - nem is akármilyen képek!

Ben Affleck exe újra szerelmes - így csókol egy Bond-lány!

Nem akárkit csókol Ana de Armas - leleplező képek!
  • Ana De Armas
  • Ana de Armas
  • Ana de Armas és Paul Boukadakis
  • Ana de Armas és Paul Boukadakis

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra