Vége! Drámai bejelentést tett Polyák Lilla!

Húsz év után távozik a Madách Színházból Polyák Lilla. Ezt a színésznő a közösségi oldalán jelentette be. A színház is reagált.

A rajongókat is meglepte a népszerű színésznő bejelentése, amit a közösségi oldalán tett közzé. "Sziasztok! Az életemmel kapcsolatos nagyobb változások esetén mindig fontosnak tartottam, hogy tőlem tudjátok meg az új helyzetet. Az elmúlt 20 évben folyamatosan jelen voltam a Madách Színházban, és bár az elmúlt 8 évben már nem kaptam új feladatot, a régi darabjaimat továbbra is nagy örömmel játszottam. Sajnos az elmúlt években egyre több meghatározó ponton távolodtak el az elképzeléseink a Színház vezetésével, ezért a mai nappal fájó szívvel búcsút vettem a Madách Színháztól. Rengeteg fantasztikus művészt, technikust, asszisztenst, az irodákban dolgozó szakembert ismertem meg, nagyon jó szívvel gondolok az elmúlt 20 év számtalan szakmai sikerére, mely a Színházhoz és az ottani előadásokhoz köt. A Madách Színház összes munkatársának köszönöm a közös munkát és kívánok nagyon szép további sikereket!" - írta Polyák Lilla. 

A közleményére a Blikk híre szerint a Madách Színháztól érkezett válasz is. "Reményeink szerint december 22-én színre lép a Mary Poppins 400. ünnepi előadásán. Polyák Lilla művésznő előtt a Madách Színház kapuja mindig nyitva áll” – írja a színház a lap híre szerint.

Címlapfotó: Facebook/polyaklillaofficial

24 óra