Kiválasztotta a Margaret Fenzi ruháit a világversenyre Tótpeti Lili – Fotók

Egy pillanat alatt állt a feje tetejére a magyar szépségkirálynő élete, aki néhány nap múlva Puerto Rico-ba utazik, hogy hazánkat képviselje a Miss World döntőjén. Nem lesz üres a koffere.

Lassan 3 hete lesz már, hogy megválasztották a Miss World Hungary 2021 nyertesét, a királynő élete akkor egy csapásra vett 180 fokos fordulatot. Tótpeti Lili naptárja egy pillanat alatt lett tele, gyakorlatilag megállás nélkül készül, pakol, edz és tanul. A napokban a Margaret Fenzi budapesti showroom-jában futottunk össze vele, ahol átvehette a verseny hivatalos szponzorának félmillió forintos ajándékát, és kiválogathatta azokat a ruhákat, amelyeket magával visz majd a tengerentúlra.

Fotó: TWN

„Hat-hét ruhát választottam ki, igyekeztem látványos és színes darabokat összeszedni” – kezdte kérdésünkre a magyar szépségkirálynő. „Nem hagyhattam figyelmen kívül azt sem, hogy kint nyár van. Estélyi ruhának egy aranyszínű meseszép darabot választottam, ez a szín nálam mindig nyerő.” – magyarázta Lili, akinek az elképzelései találkoztak a tervezőével.

Fotó: TWN

„Amikor megálmodtam a Margaret Fenzi kollekciót, az járt a fejembe, hogy mi nők mennyire megérdemeljük az egyedit, a szépet, de legfőképp a minőséget.” – mondja Margaret, a márka megálmodója. „Szerintem senki nem vitatja, hogy a mai modern nők nincsenek egyszerű helyzetben, hiszen feleségként, társként, anyaként és dolgozó nőként is helyt kell állniuk. Azt gondolom, ez mindenképp elismerést és jutalmat érdemel. A Margaret Fenzi ruhák jelentős része támogatja, hogy a mindennapokban nőként, anyaként és feleségként is jól érezzük magunkat, elegánsan, mégis könnyedén tudjunk élni az életünket minden egyes nap” – tette hozzá.

Fotó: TWN

Tótpeti Lili ruháit a tervező és csapata természetesen még a királynői idomokhoz igazítja az indulás előtt. A nagykanizsai lánynak így a következő napokban már csak az edzésekre, táncpróbákra, tanulásra és pakolásra kell koncentrálnia. „Sosem voltam még ilyen sokáig és ilyen távol a családomtól. Most a világ másik felén, egy másik nyelven kell majd helytállnom. Állok elébe” – tette hozzá mosolyogva két ruhapróba közt a királynő.

Címlapfotó: TWN

24 óra