Kommandósok vitték el az ismert realitysztárt - Életveszélyésen megfenyegette Szegedi Fecsóékat! - Fotók

Hosszú hónapok óta él boldog kapcsolatban Beával Szegedi Fecsó, kapcsolatukat azonban pokollá tette a gyönyörű modell gyermekének az apja. A Blikk híre szerint most a kommandósok vitták el az ismert énekest.

Tavaly, az év végén kezdtek el feltűnni a közös képek róluk a közösségi oldalakon, azóta már az is kiderült, Szegedi Fecsó egy gyönyörű modell oldalán talált rá a boldogságra. Ráadásul Bea szintén egy egyedülálló fiús anyuka volt, a gyermekeik között pedig nincs nagy korkülönbség, így a szülők fülig szerelmesek lettek, a srácok pedig nagyon jó barátok. A kapcsolatuk azonban nem lehetett felhőtlenül boldog: a Blikk most arról ír, Bea gyermekének az édesapja életveszélyesen megfenyegette a párt, sőt, a lakcímüket is nyilvánosságra hozta!

A férfi ráadásul nem ismeretlen a magyar tévénézőknek - ismert ralitysztár, zenész!

Mandula Ádám korábban több realityben is feltűnt, sőt, zenészként is jól ment a szekere egy időben. A Blikk híre szerint most élő videókban fenyegette meg kisfia édesanyját és új szerelmét. "Mandulát, az Aranypart egykori játékosát a Terrorelhárítási Központ emberei vették őrizetbe, mivel a férfi videóiban fegyver, illetve kábítószernek tűnő por látszik, amikről előszeretettel posztolt a közösségi médiában. A férfit 72 órára őrizetbe helyezték, jelenleg távoltartási végzés mellett szabadlábon védekezhet." - írja a napilap. 

A cikkükben megszólalt Bea és Fecsó is - megdöbbentő dolgokat állítanak a férfival kapcsolatban!

Íme Fecsó és a különleges képek a különleges modellel!

Címlapfotó: Instagram/bea0827

24 óra