Így néz ki a Titanic gyönyörű Rose-ja 45 évesen - eladta az álomotthonát! - Fotók

Huszonnégy éve számos rekordot megdöntött az Oscar-gálán James Cameron Titanic-ja, Kate Winslet-nek pedig világhírnevet hozott. Ma már 45 éves.

Alig volt 22 éves, amikor a Titanic a mozikba került, ennek ellenére a szakma már ismerte a nevét. Kate Winslet az 1995-ben bemutatott Értelem és érzelem című filmben nyújtott alakításáért BAFTA-díjat kapott és Oscar-ra jelölték. Talán James Cameron is ennek köszönhetően figyelt fel rá, és adta neki Rose szerepét a Titanic-ban. A monumentális alkotás, a páratlan szereposztás pedig a világhírnévig repítette az angol színésznőt, aki azóta is keresett színésznő, 4 BAFTA- és egy Oscar-díj tulajdonosa.

És idén már a 46-ot tölti majd a háromgyermekes anyuka!

via GIPHY

Kate Winslet az elmúlt évtizedekben sorra kapta a nagy szerepeket, és háromgyermekes anyuka lett. A Hollywood-i sztárokkal ellentétben visszafogott, csendes életet él, így vele kapcsolatban már az is nagy hír, ha kiderül, eladja az otthonát. Most épp ez történt! A színésznő a New York-i penthose-ától vált meg, amiért 1,7 milliárd forintnyi dollárt kapott. Öt hónapja hirdette eg, most gazdára talált. A 280 négyzetméteres lakáshoz egy 160 négyzetméteres tetőterasz is tartozik.

A nők első látásra szeretnek bele ebbe a kecóba! Tényleg hihetetlen!

Így néz ki a 45 éves Kate Winslet - ez pedig az álomotthona volt, eladta!

Címlapfotó: Youtube/Screenshot

24 óra