Fiatalító forrásba esett? - Huszonévesnek néz ki Madonna a friss képein!

Hosszú hónapok óta a képeivel sokkolja a rajongóit az interneten, most mindenkinek leesett az álla. Madonna legalább 40 évet fiatalodott. 

A saját szobrát rombolja le hónapok óta Madonna, és ezidáoig nem akadt senki, aki kivette volna a telefont a kezéből. Smink nélküli képei és videói a saját rajongóit is megtizedelték, a karantén pedig szemlátomást nem tett jót neki. Aztán amikor felfedezte a fltereket, sem találta meg a határokat, így olyan fotók is nyilvánosságra kerültek, amelyek inkább komikusak, mint szépek.

Úgy tűnik, most egy viágmárka menti meg a renoméját - elképesztő képek készültek Madonnáról!

via GIPHY

Mindenkit megnyugtatunk: Madonna valós kora továbbra is ott szerepel az útlevelében. Ugyanakkor úgy tűnik, ismét szakemberek keveredtek a közelébe. Köztudott, rövidesen megjelenik a Madame X néven futó dokumentumfilmje, a kampányához pedig nem akármilyen sorozat készült a díváról. Élénk színű Gucci ruhák, necc harisnya, vastag csizma, hosszú szőke hajkorona, tökéletes smink - Madonna a fotókon úgy néz ki, mintha a saját lánya lenne. Vagy legalábbis 40 évet utazott volna vissza az időben.

Felpezsdült az élet a közösségi oldalán is - nem csak a rajongói vannak elájulva! EPIC!

Brutális sorozat készült a 22 éves díváról.... Oh, bocs: 62 éves...!

Címlapfotó: Instagram/madonna

24 óra