PHOTOSHOP? Félmeztelen tükrös videóval vág vissza Khloé Kardashian - Fotók

Néhány órája csak, hogy Khloe Kardashian-ról egy nő smink, photoshop és filter nélküli képet posztolt a netre, a reality-sztár meglepő videóval cáfolná, hogy úgy néz ki, mint azon a képen.  

Egy napja áll a bál, meglepő videóval vág vissza az őt kritizálóknak Khloé Kardashian. Mint ahogyan azt tegnap is megírtuk, jó ideje rendszeresen téma a közösségi oldalakon, hogy a Kardashian-Jenner lányok még csak véletlenül sem úgy néznek ki az életben, mint a közösségi oldalaikon. Ők feltehetően magasról tesznek erre, hiszen dollármilliókat szednek össze a filterezett és retusált képeikkel. Most Khloé-ról posztolt egy nő egy képet a Twitteren, amelyen a realitysztár csak árnyéka önmagának. Smink nélkül, leopárd bikiniben, látszólag photoshop mentesen mosolyog a kamerába... Nem hagyta szó nélkül! 

"Igen, élőben készítettem, hogy megmutassam, mindez nem photoshop" - írta a bizonyítékai mellé!

Csak órák teltek el azóta, hogy a Twitteren felbukkant a kép, ami alatt természetesen szép számmal jelentek meg a Kardashian-lányok álomvilágát kritizáló hangok. Állítólag ennek ellenére a család egy emberként dolgozott azon, hogy a képet letöröltessék az oldalról. De a jelek szerint tehetetlenek voltak, hiszen futótűzként terjedni kezdett a bulvárlapokban is. Aztán Khloé felvette a kesztyűt, hogy méretes csapással semmisítse meg a rosszakaróit:

Ledobta a ruháit, beálllt a tükör elé, és videót készített, mondván: íme a valóság!

Bátor, vakmerő? Félmeztelen videóval bizonyítja - bombanő!

Címlapfotó: Instagram/khloekardashian-Twitter

24 óra