Képtelen fedolgozni felesége halálát, John Travolta eladja 42 szobás kastélyukat! - Fotók

Sokkolta a hír tavaly júliusban a világot: elhunyt Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége. A Grease sztárja a jelek szerint képtelen feldolgozni a tragédiát, közös otthonukat eladja. Hotelméretű villa.

Két évig harcolt az emlőrákkal, a kór legyőzte. John Travolta a közösségi oldalán jelentette be tavaly júliusban, elhunyt a felesége. "Fájó szívvel tájékoztatom Önöket, hogy gyönyörű feleségem, Kelly elvesztette kétéves csatáját az emlőrákkal szemben. Bátor harcot folytatott sok ember szeretetével és támogatásával. A családom és én örökké hálásak leszünk az MD Anderson Cancer Center orvosainak és ápolóinak, az összes egészségügyi intézménynek, barátainknak, szeretteinknek, akik mellette voltak." - kezdte sorait Travolta, aki azt is leírta, egy időre most eltűnik, hogy a gyermekei mellett legyen ebben a nehéz időszakban. Kelly Preston többször szerepelt a filmvásznon férjével, legutóbb a Gotti című filmben.

Travoltáéknak három gyerekük született, Ella 20, Benjamin 9 éves. Harmadik gyermekük, Jett 2009-ben, alig 16 évesen hunyt el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kelly Preston (@therealkellypreston) által megosztott bejegyzés,

Alig fél év telt el a tragédia óta, most újabb hír sokkolja a sztár rajongóit, és egyszer és mindenkorra egyértelművé teszi a helyzetet: Travolta nehezen bírkózik meg felesége elvesztésével. A vízparti, komppal megközelíthető helyet ráadásul alig 5 millió dollárért, azaz másfél milliárd forintért hirdeti meg, amiért cserébe egy 48 hektáros területen fekvő, gyakorlatilag hotelméretű villát kap a leendő tulajdonos. A Grease sztárja 30 éve szeretett bele a szigetbe, akkor friss házasként kutatta fel ezt a birtokot, amit végül meg is vett.

Felesége elvesztése után a jelek szerint képtelen itt maradni, és bár feltehetően újabb fájdalmakkal jár majd, megválik tőle!

Hatalmas tó, saját kikötő, mesébeillő bútorok - egy valóságos álom Travolta otthona!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra