KUKA: ennél cikibb dolog nem történhetett a szakítás után Ana De Armas-szal! - Fotók

A 32 éves színésznő nem akart Los Angelesben élni - ezzel magyarázták Ben Affleckék, miért szakítottak alig egy év után. Ana de Armas-on röhög most a világ - írtó ciki, ami vele történt.

Ana De Armas és Ben Affleck szakított - kürtölte világgá a sajtó alig két napja. A pár egyik ismerőse nyilatkozott a People magazinnak és azt is elárulta, a 32 éves színésznő hosszútávon nem tudta elképzelni az életét Los Angelesben, márpedig Ben Affleck a gyerekei miatt sem költözne el onnan, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápol és gyakran vannak nála. Az elváláshoz az is hozzájárult, hogy a pár szerint életük és karierjük más-más szakaszban van, így ezt sem tudják összeegyeztetni a kapcsolatukkal. Úgy tűnik, ez a szakítás mégsem a furcsa magyarázatoktól marad emlékezetes.

Ben Affleck háza előtt olyat fotózott egy járókelő, hogy Ana de Armas-on röhög az egész világ!

via GIPHY

Alig egy nappal azok után, hogy a pár szakításának a híre körbejárta a világot, feltehetően már Ben Affleck is úgy érezte, nem kell titkolnia a világ előtt, ismét szingli lett. A Los Angeles-i háza előtt egy járókelő figyelt fel rá, hogy egy nem mindennapi dolog hever a fűben. Le is fotózta, feltette a netre, a fotó pedig futótűzként terjed a világban. Pláne azok után, hogy a helyszínre siető paparazziknak azt is sikerült megörökíteniük, mi lett a sorsa a nem mindennapi "szemétnek". 

Nem titok: a kukában végezte - de nem akárhogy! Ana de Armas-on röhög a világ, de előkerült Ben Affleck is. Ő sincs topon!

Oké, sajnáljuk a színésznőt, de ezen a képen mindenki pusztul!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra