Korona-rekordot döntött Gal Gadot, majd másfél milliárdot gyorsan el is vert! Erre...

Talán maga sem hitte, hogy ebben a különleges évben róla szólnak majd a hírek, ami a mozit illeti. Alaposan meg is ünnepelte.

13 éve indult a tévés karrierje, 11 éve pedig már mozifilmet is forgatott, de feltehetően ő sem hitte, hogy karrierje egyik csúcsa a Wonder Woman lesz majd abban a 2020-ban, amikor egy világjárvány miatt jószerivel filmek sem készülnek majd, és a mozik is csak ideig-óráig vannak nyitva. Gal Gadot mindenesetre egyre népszerűbb, a legszebb nők között tartják számon, pedig kétgyermekes anyuka és 12 éve házas.

A mostani filmes rekordnak köszönhetően azonban alaposan elengedte magát, és másfél milliárdos ajánékkal lepte meg magát.

via GIPHY

A Wonder Women 1984 a pandémia legjobb ozistartját vette, az első hétvégén 16,7 illió dolláros bevételt hozott Amerikában. Ez kétmillióval több, mint a Tenet című alkotás eredménye. Ráadásul ehhez jött további 85 milliós bevétel a világ más területeiről, mindez úgy, hogy a moziknak körülbelül csak a 30 %-a lehet csak nyitva mostanság. És ez még mindig semmi: az HBO Max-on 12,6 milliószor töltötték le a premier hétvégéjén. 

Hogy mennyit kaszál a filmmel Gal Gadot? Megjósolni is lehetetlen, de ami fix, a színésznő 5 millió dollárt tapsolt el a napokban. Nem akármit vett!

A világ egyik legjobb nője rekodrod döntött és milliárdokat vert el ennek örömére!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra