VÉGRE MEGMUTATTÁK: ilyen nagy már a 71 éves Richard Gere kisfia! - Fotók

Már annak is a csodájára járt a világ, hogy szerelme 34 évvel fiatalabb tőle, tavaly februárban megszületett az első közös gyermekük. Idén pedig a második! Már fotó is van.

A feltételezések szerint a Micsoda nő! sztárja, Richard Gere és Alejandra Silva már évekkel ezelőtt összemelegedett, a kapcsolatuk azonban hivatalosan 2015 óta tart. Nyilvánosan először 2018-ban, A Vacsora című film bemutatóján jelentek meg együtt Madridban. Akkor, a nyár közepén aztán jött a nagy durranás: Gere elvette kedvesét. Aztán robbant a bomba: kiderült, Alejandra várandós. 

via GIPHY

"Megáldották a kincsünket, aki nemsokára érkezik" - írta ki Richard Gere felesége első terhessége alatt az Instagramjára ahhoz a képhez, amelyiken az látszik, ahogy a Dalai Láma megáldja a pocakját. Idén aztán egy újabb közös gyermekük is született, így mindketten háromszoros szülőknek mondhatják magukat. Alejandra Silva előző férjének is szült már egy fiút hét évvel ezelőtt, Richard Gere-nek pedig a Carey Lowell színésznővel kötött házasságából született fia, a most 20 esztendős Homer James Jigme.

A második babáról egyelőre semmit nem lehet tudni, az elsőről pedig most került ki az első kép! Lassan két éves lesz...

Íme Richard Gere gyönyörű felesége és az első kép a nagyobbik gyermekükről!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra