Méhnyakrákkal műtötték Nádai Anikót - otthonából üzent!

Néhány napja a közösségi oldalán közölte, műteni fogják, Nádai Anikó az otthonából üzent a rajongóinak. 

"Sokat gondolkoztam megírjam-e ezt a posztot. Mint tudjátok ez az év nem kímél.... Pozitív vagyok és szeretnék is maradni. Próbáltam és próbálom felhívni a figyelmet az egyik legalattomosabb betegségre, annak megelőzésére, hogy el kell menni szűrésekre, hiszen ha időben észlelik az esetleges problémát akkor még van esély a gyógyulásra. Még ebben a kaotikus helyzetben is mindent meg kell tenni.
Holnap meg fognak műteni. Nem volt tünet és nem is gondoltam arra, hogy velem is megtörténhet. Meg fogok gyógyulni, tudom, időben vagyok, mégis félek. Nem sajnáltatni akarom magam! Segíteni szeretnék! Ha már egy valakihez eljut az üzenetem, megérte... ?" - írta a közösségi oldalán néhány napja Nádai Anikó.

Túl van a műtéten, otthonából üzent a rajongóinak!

"Leírhatatlan mennyi üzenetet, törődést és kedvességet kaptam Tőletek! Hálás vagyok és elképzelni nem tudjátok milyen sokat jelent! Tartozom annyival, hogy tájékoztatlak Titeket a jelenlegi helyzetről, amit majd később, ha kicsit össze szedtem magam megteszek részletesen egy videó formájában is.

Túl vagyok a műtéten, már itthon vagyok, méhnyakrák miatt kellett ezt a beavatkozást megcsinálni.

Szerencsére ha minden igaz, még időben sikerült felismerni. Most a szövettan eredményét várjuk. De bízom a legjobbakban.
Kizárólag azért posztoltam ki az én történetem, mert szeretnék mindenkit ösztönözni arra, hogy járjon el rákszűrésre! (És a betegség nem csak ezen típusára gondolok!) Vigyázzatok magatokra!" - írta friss bejegyzésében.

Címlapfotó: Instagram/nadaianiko

24 óra