Végig photobombolta a Golden Globe-ot, így néz ki ma a vizes hoszteszlány! - Fotók

Tavaly januárban a Golden Globe-on szinte minden világsztár mögött felbukkant az ásványvizével, a jelek szerint egy életre megcsinálta a karrierjét.

Az internetezőknek napokig szolgáltatott témát tavaly az az ásványvizes hoszteszlány, aki a filmes díjátadón egész egyszerűen világsztárok tömkelege mögé lopakodott be a vörös szőnyegen. Ráadásul mindezt úgy, hogy a rábízott feladatot, is maradéktalanul elvégezte - ekkora promócióra nem is számíthatott a vizes vállalat. A lány tudatosan készülhetett erre az akcióra, hiszen a képek jelentős részén határozottan a kamerákba néz és pózol. A jelek szerint bejött a Fiji Girlnek nevezett modell, Kelleth Cuthbert számítása, a Golden Globe-gála után ugyanis megkapta első színészi munkáját is.

via GIPHY

A fiatal lány a díjátadó után a Gazdagok és szépek című szappanoperában kapott munkát - a közösségi oldalán legalábbis a forgatásról posztolt képeket. S hogy mi lett vele azóta? Nos, a közösségi oldala felrobbant, az Instán már közel 200 ezren követik. Egy profi menedzsment is mögé állt, ma már színésznőként, modellként és állatmentőként keresi a kenyerét. És látszólag a kenyér nem egyszerű fehérlisztből van. 

A lányt alaposan kikupálták, mintha tényleg egy Hollywood-i híresség lenne! 

A semmiből lett valaki az ásványvizes hosztesz! Ezt nézd!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram

24 óra