Ő lesz a SzerencseSzombat új műsorvezetője

A SzerencseSzombat új műsorvezetővel bővül.

A kiválasztott a későbbiekben Mák Katát váltja, aki hamarosan életet ad második gyermekének, emiatt nem tudja vállalni a továbbiakban a feladatot. Kisó, Harsányi Levente és Kovács Áron továbbra is maradnak, a negyedik csapattag pedig egy rendkívül bájos hölgy lesz, akit a nézők már 15 éve ismerhetnek.

Az új műsorvezető nem más, mint az énekesnő Lola, aki eddig az M2 Petőfi TV adásait vezette, de a Duna TV Dal című műsorában is mikrofont ragadott.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szerencsejáték Zrt. (@szerencsejatekzrt) által megosztott bejegyzés,

A SzerencseSzombat elégedett a választással, a döntéssel kapcsolatban így nyilatkoztak: "Mák Kata helyettesítésére olyan tapasztalattal rendelkező műsorvezetőt kerestek a készítők, akinek személyisége illik a SzerencseSzombat stílusához, akitől nem áll távol a zenei tartalom sem és vezetett már élő műsort, Lola tehát tökéletes választásnak bizonyult."

A nagy eseménnyel kapcsolatban megszólalt az énekes-műsorvezető is - írja a Femcafe.hu. „Az élet ugyan hosszú évekig másfelé sodort, a műsorvezetés ugyanolyan örömmel tölt el, mint az éneklés, így nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen színvonalas műsort vezethetek. Levivel és Áronnal is ismerjük már egymást, így nem lesz nehéz az összeszokás, de az első adás alkalmával azért biztosan izgulni fogok picit” – mondta Lola.

Címlapfotó: Instagram/szerencsejatekzrt

24 óra