Hogy mi? Újabb magyar luxusfeleség válik! - Fotó

Bő egy éve röppent fel a hír, megromlott a kapcsolatuk, most ő maga árulta el, 20 év után válnak.

2018-ban, nyár végén történhetett valami, mert az akkori pletykák szerint már felröpent, közel két évtized után luxusfeleség Yvonne és férje válnak. David állítólag már akkor össze is pakolt és elköltözött a budai luxusvillájukból. "Jó kapcsolatban vannak a mai napig, de mára már inkább barátok lettek, mintsem házastársak" – mondta akkor a Borsnak a pár egy közeli ismerőse, aki szerint a pár békében válik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yvonne Dederick (@yvonnedederick) által megosztott bejegyzés,

Yvonne most a Story magazinnak szólalt meg először az ügy kapcsán, és megerősítette, férjével folyamatban van a válásuk. Az okokról is mesélt. "Nagyon sok feszültség volt már a levegőben. Nem veszekedések miatt, mert azok nem voltak, szimplán csak amiatt, hogy munk aután nem igazán vágytunk haza, a másik lénye már nem isnpirált minket. Én sokkal művészibb lélek vagyok Davidnél, mindig is az voltam, és az ebből fakadó különbség túl nagyra nőtt" - mondta a hetilapnak Yvonne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yvonne Dederick (@yvonnedederick) által megosztott bejegyzés,

A párnak három közös gyermekük született, Chris, Catherine és Alex. Ketten közülük már felnőttek. A Bors korábbi híre szerint mivel a pár amerikai törvények szerint házasodott, így Yvonne-nak asszonytartás is jár - közel 2,3 millió dollárt kap a válás után, ami mai árfolyamon 671,9 millió forintnak felel meg. 

Címlapfotó: Viasat
 

24 óra