Ez a 19 évvel fiatalabb lány Bebe új szerelme! Egyszer találkoztak eddig - Fotó

Két éve szakított a feleségével, most újra boldog az énekes. 

Válása óta hiába próbálkozott Abebe Dániel, vagy ahogy az ország ismeri, Bebe, nem talált rá az igaz szerelemre. Aztán meglátta Zsuzsit egy társkeresőn, és azóta is elválaszthatatlanok. Már amennyire ezt az ő kapcsolatukra ki lehet jelenteni. Ugyanis egyszer találkoztak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abebe Bebe Dániel (@abebe_bebe_daniell) által megosztott bejegyzés,

„Nem nagyon bíztam a kapcsolatteremtésnek ebben a formájában, mivel nagyon sok a kamu profil. Másfél hónap után le is akartam törölni magam az oldalról, ám ekkor megpillantottam Zsuzsa fotóját, gyönyörű volt” – mesélte Bebe a Story magazinnak, és hozzátette: szerelme Angliában él, eddig egyszer találkoztak, de rövidesen egy hétre jön majd haza. 

Íme Zsuzsi, aki címapsztár lett:

„Zsuzsa nagyon keményen dolgozik Angliában, hét napból hatot tölt az étteremben. Nekem is sok a munkám itthon, így hiába szerettünk volna, nem tudtunk találkozni. Januárban viszont Magyarországra jön a drágám, egy egész hétig lehetünk majd együtt. Nem engedem, hogy az első napra programot szervezzen, egész nap pihenni fogunk. Utána egy vidéki wellness-szállodába megyünk, majd a szüleimhez utazunk, hogy bemutathassam nekik Zsuzsát” – magyarázta Bebe a hetilapnak, aki azt sem hallgatta el, már a gyerekvállalás is szóba került közöttük.

24 óra