Vége! Kasza Tibi azonnali hatállyal felhagy a tévézéssel!

Bizony, Kasza Tibit nem akárki, egy "rajongója" szólította fel arra, hogy azonnal hagyjon fel a műsorvezetéssel. A sztár a neki címzett levelet és a válaszát is megosztotta az Instagramján, nem idéznénk a szakavatott tévénéző sorait, inkább mutatjuk a bejegyzést.

Tibi a poszt szövegében jelezte, hogy természetesen azonnal visszavonul és döntéséről mihamarabb értesíti csatornáját is, de most épp nem ér el senkit telefonon a hosszú hétvége miatt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Tibi bejegyzéséhez csak úgy záporoznak a kommentek és sokan győzködik, ne adja fel a karrierjét. A TWN megkeresésére megszólalt, és elmondta, tényleg visszavonul-e.

- Az embernek el kell fogadnia, hogy nem szeretheti mindenki, én ezt jó alaposan megtanultam az elmúlt 10 évben amióta televíziózom. Minden véleményt meghallgatok, és amit lehet próbálok is hasznosítani, hiszen csak így fejlődhet az ember.

Szomorúan látom, hogy a mai közösségi média mennyire eltorzult, mennyire a gyűlölködés és az indulatok színtere lett, köszönhetően a rengeteg kamu profilnak és az arctalan kommentelés kultúrájának.

Próbálok minden ilyen támadást kellő humorral kezelni, hiszen csak a humor ami hatásos fegyver az ilyen gyűlölet ellen. Természetesen a humor állt a reakcióm hátterében is, nem fogok visszavonulni a tévézéstől, de muszáj vagyok görbe tükröt tartani az ilyen kommentelőknek.

A Facebook ideje lejárt, az Instagram-on az emberek a tökéletesség látszatát keltve licitálnak egymásra a fotóikkal, és a külsőségekben versengenek egymással a like-okért. Nagyon keményen dolgozom azért, hogy létrejöjjön egy olyan hazai új közösségi oldal, ami leválthatja ezeket. Ami csak a mienk, ami valóban rólunk szól, és ami tényleg jobbá teheti az emberek életét. Erre a Facebook és az Instagram már nem képes, nem hozza közelebb az embereket, még inkább növeli az elveszettség érzését, a magányosságot, és az indulatokat a felhasználókban. Már fél éve dolgozom ezen, és remélem hamarosan áttörésről számolhatok be. Az új oldal terve teljesen készen van már, és vissza fogja hozni azt az élményt amit régen mindenki szeretett.

Ne aggódjon senki egyetlen alázkodó üzenet miatt nem vonulok vissza, de minden ilyen dolog megerősít engem abban, hogy a közösségi médiának kell egy megújulás és megtisztulás Magyarországon.

 

24 óra