Nehéz elhinni, de igaz - Ezek a világsztárok már öltek embert

A film- és sportvilágban rengeteg olyan szomorú történet lapul, amiket bár nyilvánosságra hoztak a hírességek menedzserei igyekeztek eltusolni.

Azt például csak nagyon kevesen tudják, miért tapadt vér a Szex és New York sztárjának, Sarah Jessica Parker férjének kezéhez? Sarah Jessica Parker férje, a szintén színész Matthew Broderick pályája elején Írországban vakációzott, ahol két ember, egy anya és egy lánya halálát okozta egy végzetes autóbalesetben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

 

A teniszcsillag, Venus Williams 2017 júniusában Palm Beach-en karambolozott, a másik autóban lévő utas pedig szörnyet halt az ütközéstől.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Venus Williams (@venuswilliams) által megosztott bejegyzés,

 

Caitlyn Jenner, a Kardashian klán nagyasszonya három éve keveredett Malibu utcáin végzetes autóbalesetbe. Egy ember meghalt, 7 további megsérült, amikor váratlanul kitolatott egy kereszteződésbe. Állítólag egy lesifotós elől menekült.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) által megosztott bejegyzés,

 

A rapper Snoop Doggot és testőrét, McKinley Lee-t azzal vádolták, hogy előre eltervezetten, nem pedig önvédelemből ölték meg Philip Woldemariamet. Nem sikerült bizonyítani, így ejtették a vádat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

snoopdogg (@snoopdogg) által megosztott bejegyzés,

 

Sid Vicious és barátnője, Nancy Spungen viharos szerelméről még mindig nem derült ki az igazság, az viszont bizonyos, hogy a Sex Pistols zenészének ujjlenyomataival teli volt a kés, ami az alig 20 éves lány halálát okozta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨?✨ ALL HAIL SID ✨?✨ (@sidviciousmemes) által megosztott bejegyzés,

 

Vince Neil, az amerikai glam metal zenekar a Mötley Crüe frontembere részegen ült kocsiba a Hanoi Rocks dobosával, Nicholas “Razzle” Dingley-vel, ami rossz ötlet volt. Elvesztette uralmát a kocsi felett és összeütköztek egy másik autóval. Az utas meghalt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vince Neil (@thevinceneil) által megosztott bejegyzés,

 

Johnny Lewis a Kemény motorosok sorozat sztárja megölte 81 éves főbérlőjét, majd menekülés közben egy durva autóbalesetben még aznap este ő maga is meghalt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lolita (@rosalulita) által megosztott bejegyzés,

 

 

24 óra