Horror a Ninja Warriorban! Több csontját is törte Sebestyén Ági! - Videó

Nem mindennapi izgalmakkal indult el a Ninja Warrior második évada - írtuk tegnap késő este.

Az első versenyzők egyike a nézők meglepetésére a Pumped Gabo exeként is ismert Sebestyén Ági volt. Csak kevesen tudják, ő profi fittneszversenyző, évek óta sportol és foglalkozik a testével.

Ági hatalmas lendülettel futott neki a Ninja Warrior első akadályának, azonban a második lépést rosszul vette, és súlyos sérülést szenvedett... A lány beleesett a vízbe, majd látszólag sokkos állapotban, a kezeivel emelte fel az egyik lábát.

Eltört! 

"Szirénázó rohammentővel vitték a kórházba. A sebészeten derült ki, hogy mindkét lábszárcsontja, azaz a sípcsont és a szárkapocscsont is eltört, s egy nyolcórás műtét során operáltak a lábába egy vasdarabot, az tartja most is a sérült testrészt." - írja a Blikk.

"Filmszerűen emlékszem minden egyes pillanatra. A balesetre és a műtétre is, azt ugyanis deréktől lefelé érzéstelenítéssel végezték. Rögtön éreztem, amikor leestem, hogy nagy a baj, pedig fájdalmat az elején egyáltalán nem éreztem. Csak dühöt, hogy miként történhetett ez. Végig az járt a fejemben, hogy meg kell gyógyulnom" – emlékezett vissza a lapnak szörnyű pillanatokra Sebestyén Ági, aki tíz hétig ágyhoz volt kötve, majd hónapokig járt gyógytornára. 

Rossz hír: az egyik csont rosszul forrt össze, újabb műtét vár rá.

24 óra