Viszi a magyar sztár házát a végrehajtó! Bútorait már elvitték

Tizenhárom éve hadakozik a bankokkal és a végrehajtóval Bíró Ica, nyáron a lakását már kipakolták és hamarosan a házából is mennie kell. 

"Először is szeretném leszögezni, hogy engem senki se sajnáljon! Nem panaszkodom, té­nyeket közlök: tizenhárom évvel ezelőtt felvettem egy több tízmilliós hitelt, abból vettem két leromlott állapotú ingatlant. Ezekben ren­deztem be a szépségklubomat, illetve ez lett volna a jövőm biztosítéka is, hi­szen nyug­díj­ra nem számíthatok. Megfontoltan döntöttem, tisztességesen fizettem a törlesztőrészletet, ami egyik napról a másikra a duplájára nőtt. Vállalhatatlanul magas lett, nem tudtam fizetni. Megpróbáltam kiadni, eladni az egyik ingatlant, hogy ki tudjak keveredni az adósságból, de nem sikerült, és ezzel egyre csak romlott a helyzet. A bank egy idő után eladta a tartozásomat egy faktor cégnek, ahol első körben a duplájára nőtt a hitelem összege, mostanra a háromszorosával tartozom annak, amit felvettem úgy, hogy közben az eredeti adósság közel felét kifizettem. Ne mondja nekem senki, hogy ez normális és törvényes!" - mondta a Bors megkeresésére Ica.

 

Story gála 2018

A post shared by Ica Biró (@biroica) on

A fitneszlady azt mondja, a végsőkig harcol majd.

"Hát nem megyek, harc nélkül biztosan nem. Tudom, hogy tucatnyi ember lett már öngyilkos a devizahitelek miatt, én erősnek érzem magam, így sosem fordulnék saját magam ellen." - mondta.

24 óra