Balhé volt Curtis első szóló koncertjén! Ez történt!

Egyelőre úgy tűnik, nem nagyon van szerencséjük, amióta külön utakon folytatják.

Miután a múlt háten Majka a SZIN-en a színpadon jelentette ki, Curtis-szel külön válnak útjaik, a legendás formáció mindkét tagja színpadra is állt már. Igaz, a jelek szerint egyelőre a szerencse elpártolt mellőlük: Majka szerencsi koncertjét a katasztrófavédelem fújta, le, Curtis szlovákiai fellépésén pedig kisebb balhé volt.

Curtis szombaton a Dunaszerdahelytől 12 kilométerre található Lég településen lépett fel, a koncertje későn is volt, az idő sem volt a legjobb, a rapper első önálló fellépése mégis jól sikerült. Leszámítva azt, hogy balhé volt.

"Kissebb dulakodás, lökdösődés alakult ki a koncerten. Úgy tudjuk a koncert hevében balhézott össze két kisebb baráti társaság. Az egyik rajongó folyamatosan Curtis közelébe akart kerülni, hogy lepacsizzon vele, ezzel többeket lökdösve, amit nem hagytak annyiban a sértettek. Ezért miután vége lett a bulinak, a koncert után kissebb lökdösődéssel folytatódott a keménykedés, komoly verekedés nem alakult ki közöttük, sikerült lenyugtatni mindenkit." - írta meg a Blikk, akik képet is közölte a lökdösődésről.

 

Szép estét mindenkinek ???

A post shared by curtis4ker (@curtis4ker) on

Majka a Strand Fesztiválon lépett fel, és most először már új névvel álltak a színpadra zenésztársaival. Majka és a ők!

 

24 óra