Így néznének ki a magyar celeblányok, ha férfinak születnek!

Kiszel Tünde

A naptárdíva, Kiszel Tünde férfiként is haosnló ismertségnek és népszerűségnek örvendene, mint most. Elbüvőlő személyiségének köszönhetően rendszeres vendége lenne a reggeli műsoroknak, magazinoknak, életbölcsességeivel sokaknak lenne mankó, ha épp tanácstalanság lesz úrrá az emberen.

Kulcsár Edina

Azt nem merjük megkockáztatni, hogy Kulcsár Edina férinak születve esélyes lett volna férfi-szépségversenyt nyerni, de Edina sem csak arról híres, hogy egyszerűen csak szép. Bármivel is foglalkozna úgy, sikerre lenne ítélve - elég csak a szemeibe nézni, hogy biztosak legyünk ebben.

Liptai Claudia

Sztárügyvéd, sztárfogorvos, sztársebész - Liptai Claudiát el sem lehetne képzelni már másképp. Ha férfiként születik, akkor sem. És az egyik legvonzóbb, legnőiesebb sztárunk az egyik legsármosabb hírességünk lenne a maga szakmájában. Ha...

Lola

A program valamiért úgy gondolja, hogy az egykori tinisztár, de még ma is szemtelenül fiatal énekesnő, Lola egy középkorú úr képében kell, hogy megjelenjen, ami a végeredményt illeti. Ez az eset az élő példa arra, bizony, a gépek is tévednek néha.

Mádai Vivien

A balatoni lány egy sikeres balatoni sztárborász képében élhetné életét, ha hihetünk a program által generált fotónak és a megérzésünknek. Mádai Vivien számunkra ugyanis elválaszthatatlan a természettől, legyen az magyar tenger, vagy a Balaton-felvidék lankáin elterülő szőlőültetvények.

Kasza-Darai Andrea

Az első kisgyermekét váró Manker tekintete férfiként is kiegyensúlyozottságról, nyugalomról árulkodik. Egy sikeres online-vállalkozás tulajdonosaként, szerető családapaként élné az életét, miközben az egész ország tudná, ki ő.

Nádai Anikó

Véletlenül sem bántásként mondjuk, de a férfiként született Nádai Anikó képe alapján biztosak vagyunk benne, hogy egy sportcsapat edzője mosolyog ránk vissza a képről. Hogy melyik sportágé? - ezt azonban nem tudjuk megmondani, 

Palvin Barbi

A világ egyik legsimerteb magyarja, pedig még mindig csak a huszas éveit tapossa. Egy biztos, a nagy számok törvénye alapján kicsi az esély arra, hogy férfiként is ilyen magasságokig jutott volna, de a tekintetéből úgy tűnik, a divatvilágban megtalálhatta volna a számításait. Akár tervezőként is.

Pirner Alma

A gyönyörű édesanya üzletasszonyként is bizonyította, hogy nem kell őt félteni, ami a kihívásokat és jó ötleteket illeti. Férfiként ugyanez a sors várt volna rá, ránézésre leginkább a tőzsde, és pénzvilág területén tudnánk elképzelni őt. 

Radics Gigi

Az egyik legtehetségesebb, legtöbbre hivatott magyra énekesnő véleményünk szerint sosem cserélné le a jelenlegi életét. Pláne nem egy férfi életére. Még akkor is, ha ez a férfi történetesen ő maga lett volna az. Bár ugyanezzel a hanggal úgy is a legnagyobbak között lenne a helye.

 

Rubint Réka

Nagy bajban lenne Schobert Norbi, ha Rubint Réka férfiként születik. Ránézésre ugyanis egy msik fitneszguruval lenne gazdagabb a nemzet. És mindamellett, hogy így a feleségéről kellene lemondania, egy erős vetélytárssal harcolhatna a képzeletbeli trónért. 

Sarka Kata

Egy fiatal hollywood-is sztár! Sarka Kata képéről ez jut az eszünkbe, ha a jobb oldalra pillantunk. Tipikusan egy olyan színész karaktere sejlik fel előttünk, aki egy legendás film és trilógia egyik főszerepét viszi. Páldául az Alkonyatét. 

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi mint férfi? Bizony, a program nem válogat, ha megkapja a feladatot, elvégzi azt. Zsófi férfiként pedig egy sikeres magyar színész bőrében élné az életét. Ezzel a karakterrelmár biztosan a Mátyás király téren élné a mindennapjait, legalábbis, ami a képernyőt illeti.

Tápai Szabina

Vízliabdázóként élné életét Tápai Szabina, ha a azok a bizonyo skromószómák épp nem így alakulnak akkor... Az sem kizárt, akkor is ismerné jelenlegi férjét, Kucsera Gábort és a legjobb cimborák lennének a vízparton. De mennyivel jobb mindenkinek, hogy nem így alakult.

Tolvai Reni

A Megasztár nyertese a Megasztár zsűrijében? Bizony. A leginkább ez tudjuk elképzelni Tolvai Reni férfi másáról. A sikeres producer, manager és lemezkiadó tulajdonosa okkal és joggal űlhetne az ítészek között. De ki tudja, lehet, Renire is ez a szerep vár majd egykor.

Tóth Gabi

A legsokoldalúbb hazai hírességet elsőkörben egy fodrászhoz vinnénk el, ha a jobboldali férfi bukkanna fel helyette a következő forgatáson. A bal halántékán bohéman aláhulló göndör tincsek ugyanis némi bizonytalanságot kölcsönöznek karakterének. De orvosolható.

Tóth Vera

Az elején rögtön leszögezzük, Veráról nem a legfrissebb képei alapján készült el a férfi verziója. Ez alapján viszont azt mondjuk, az egyik legnagyszerűbb férfi karakterszínészt vesztette el a világ azzal, hogy Vera nőként született. Jonah Hill - hogy csak egy hasonló nagyságot említsünk.

Zimány Linda

Elnézést minden érintettől, de amikor megláttuk Zimány Linda férfi alteregójárt, a tekintete alapján nekünk először Istenes Bence jutott az eszünkbe. Ez mindenesetre egy remek hír, hiszen csak azt jelzi, az egyik legismertebb modellnek a képernyőn a helye. Így is, úgy is.

Zséda

Egy jóképű színész, az olasz Opera egyik tündöklő csillaga. Zsédára ez a sors várt volna érzésünk szerint, ha történetesen férfiként látja meg a napvilágot. Gyanítjuk, nem lenne panaszra oka, mint ahogyan most sem nagyon van.

24 óra