Szőke playmate-tel bukott le Szalai Ádám! Elárulták őket a képek

Ha valaki népszerű, és influencerként is sokak példaképe, akkor szinte természetes, hogy naponta, vagy naponta többször is megoszt képeket az életéből. Szalait tízezrek, Angelinat százezrek követik az Instagramon, nem is csoda, hogy lebuktak. Árulkodó képeket tettek közzé az elmúlt hónapokban. Párizs, síelés, Németország - ugyanazon a napon, ugyanonnan posztoltak.

 

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

A találgatásokkal azonban nem ment semmire a sajtó, így hónapok óta nem volt hír a párról. A Tag24.de híre szerint most azonban új erőre kap a kettejükről szóló pletyka - ismét két kép érkezett, egyértelmű bizonyítékok, hogy Szalai és Angelina egy pár. Íme a focista képe, június 17-én:

 

?

A post shared by AdamSzalai (@adaam_s_) on

És ugyanaz a medence egy nappal később egy másik szemszögből. Ezt a képet már a modell tette ki, ő beszédesebb volt, azt is elárulta, Balin nyaral. Az meg már nem kérdés, kivel.

 

Time for lunch ?? #bali #holiday #summervibes #pooltime #coconut

A post shared by A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) on

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a huszonhat éves tévésztár és a magyar focista szakítottak. A jelek szerint vagy kibékültek azóta, vagy össze sem vesztek igazán. Angelina Hegerért százezrek rajonganak, Szalai Ádám okkal lehet büszke rá. Valamiért mégis titkolja.

Szalai Ádám