Íme a Magyarország Szépe verseny idei húsz döntőse!

Berger Kitti, 24 éves

Kitti Esztergomból származik, de már Budapesten él. Egy autókölcsönző vállalat pénzügyi részlegén dolgozik. Angolul és németül társalgási szinten beszél. Régen röplabdázott, jelenleg a Balaton átúszásra készül. Kissé fiús lánynak tartja magát, nagy álma, hogy egyszer kiugorhasson egy repülőből. A környezetvédelem mellett kampányolna, leginkább az egyszerhasználatos műanyagok használatának csökkentéséért.

Magasság: 171 cm, mellbőség: 83 cm, derékbőség: 64 cm,
csípőbőség: 90 cm

Bui Tiky, 21 éves

Tiky 7 éves volt, amikor szüleivel Vietnámból Magyarországra költöztek egy jobb élet reményében. Az öccse már itt született, mindketten tökéletesen elsajátították a magyar nyelvet. Tiky emellett vietnámiul, angolul, németül és kínaiul is beszél. A családi vállalkozás mellett a Budapesti Gazdasági Egyetem utolsó éves hallgatója, ahol a stratégiai projektvezető igazgató
asszisztenseként külföldi hallgatók számára meghirdetett nyári egyetem, oktatási programok, szakmai kirándulások szervezésében vesz részt. Fontosak számára a magyar hagyományok, ünnepek, a történelem ismerete. A szülei buddhisták, ő nem gyakorolja a vallást. Nemrég kérték meg a kezét, boldog menyasszony.

Magasság: 160 cm, mellbőség: 82 cm, derékbőség: 58 cm,
csípőbőség: 90 cm

Doszkocs Dominika, 19 éves

A soproni Dominika kozmetikus iskolába jár. Szülei válása nagyon megviselte. Mivel csonka családban nőtt fel, győzelme esetén a nehéz körülmények között élő gyermekeket támogatná. Nagyon szereti a magyaros ételeket, kedvence a gulyásleves. A nagypapája tanította meg főzni, aki ha élne, most nagyon büszke lenne rá. Szerinte a pénz elvakítja az embereket. Ha ő nyerné a koronát, mindig emlékeztetné magát arra, hogy honnan
jött és mik a céljai.

Magasság: 165 cm, mellbőség: 89 cm, derékbőség: 71 cm,
csípőbőség: 83 cm

Fekszi Szimonetta, 23 éves

Szimonetta Szabolcs-Szatmár Bereg megyéből, Pátyodról származik. Kommunikáció és média szakos egyetemi végzettsége van, angolul középfokon beszél. Versenyszerűen táncolt, hobbija a rajzolás és a lovaglás. Néhány éve volt egy komoly autóbalesete. Ez a halálközeli élmény megváltoztatta a személyiségét, gondolkodását. Szeretne minden lehetőséget megragadni a mában, mivel megtapasztalta, milyen törékeny az élet. Van egy örökbefogadott kiskutyája.

Magasság: 171 cm, mellbőség: 90 cm, derékbőség: 64 cm,
csípőbőség: 90 cm

Galambos Patrícia, 20 éves

Patrícia könnyen alkalmazkodó, életvidám, pozitív kisugárzású, rugalmas személyiségnek tartja magát. A Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy és számvitel szakán tanul. Angolul és oroszul beszél, hobbija a wakeboard, a rajzolás és a varrás. Szeretne kitörni a saját korlátai közül, ezért jelentkezett a versenyre. Ha
lehetősége adódna, a tudatos életmód fontosságára hívná fel a figyelmet.

Magasság: 160 cm, mellbőség: 86 cm, derékbőség: 61 cm,
csípőbőség: 77 cm

Glonczi Bianka, 19 éves

Bianka miskolci lány, aki a vendéglátásban dolgozik. A személyi edzője biztatására jelentkezett a műsorba, ahol minél több élményt szeretne szerezni. Komoly diétával készült a versenyre. Két idősebb testvére van, akikre nagyon felnéz. A jövőben szeretne tolmácsként dolgozni, nemrég szerezte meg a nyelvvizsgáját. Élete eddigi legnagyobb élménye, hogy sikerült eljutnia Kanadába, ahol rengeteg élményt szerzett.

Magasság: 172 cm, mellbőség: 80 cm, derékbőség: 64 cm,
csípőbőség: 79 cm

Józsa Eszter, 21 éves

Eszter a kiskutyájával él Budapesten. Édesanyjának nem árulta el, hogy jelentkezett a Magyarország Szépére. A dédnagymamája volt a legnagyobb támogatója, ő sajnos már nem élhette meg, hogy lássa őt a műsorban, de tudja, hogy nagyon büszke lenne rá. Nagyon édesszájú, de vigyáz az alakjára, ezért magának készít cukormentes süteményeket. Győzelme esetén arra szeretné ösztönözni az embereket, hogy ne vásároljanak kiskutyát, hanem menhelyről fogadjanak örökbe.

Magasság: 176 cm, mellbőség: 85 cm, derékbőség: 64 cm,
csípőbőség: 92 cm

Kántor Bianka, 18 éves

Bianka Nyíregyházán lakik, most fejezte be középiskolai tanulmányait. Hat éves kora óta vesz részt szépségversenyeken. 14 évesen cserediákként külföldre utazhatott, ez sokat segített abban, hogy önállósodjon. Utazásai során szembesült azzal, hogy mennyire szennyezettek az óceánok, ezért igyekszik környezettudatosan élni és mások figyelmét is felhívni erre. Az életben édesanyja a legnagyobb támasza. Hobbija a futás.

Magasság: 165 cm, mellbőség: 85 cm, derékbőség: 65 cm,
csípőbőség: 95 cm

Kiss Rebeka, 19 éves

Rebeka budapesti gimnazista. Kislány kora óta érdekli a szépségipar. Kevés önbizalommal rendelkezik, a műsorba való jelentkezéssel leginkább önmagának szeretne bizonyítani. Főzni az édesanyjától tanult, specialitása a paprikás krumpli. Gyermekkora óta táncol, jelenleg társastáncol és salsázik. Nagyon szereti a romantikus filmeket.

Magasság: 167 cm, mellbőség: 80 cm, derékbőség: 60 cm,
csípőbőség: 84 cm

Kovács Vanessza, 18 éves

A pápai gimnazista édesanyjával és bátyjával él. Környezettudatosságra nevelték, odafigyel arra, hogy a család csökkentse az ökológiai lábnyomát. Hobbija a zongorázás és a nyelvtanulás. Büszke rá, hogy nemrég színészként is kipróbálhatta magát egy sorozatban. Angolul felsőfokon, németül és franciául középfokon beszél.

Magasság: 164 cm, mellbőség: 85 cm, derékbőség: 67 cm,
csípőbőség: 85 cm

Íme a másik tíz döntős képe és bemutatkozója!

24 óra