Íme a Magyarország Szépe verseny idei húsz döntőse!

Kovács Vivien, 17 éves

Vivien a mezőny legfiatalabb tagja, jelenleg gimnáziumba jár. Táncművészeti szakgimnáziumba járt, de egy sérülés miatt váltania kellett. Versenyszerűen úszott és táncolt. Küzdő típusnak tartja magát. A jogosítványa megszerzése sem volt zökkenőmentes, de büszke rá, hogy nem adta fel. Úgy érzi, a korábbi királynők közösségébe megtisztelő lenne csatlakozni.

Magasság: 165 cm, mellbőség: 81 cm, derékbőség: 62 cm,
csípőbőség: 81 cm

Magicz Mirtill, 20 éves

Mirtill Mezőkövesden lakik, Egerbe jár egyetemre, óvodapedagógus szakra, mivel nagyon szereti a gyerekeket. A párjával él, aki focista, Mirtill is nagyon szereti a labdarúgást. A szülei elváltak, az édesanyja egyedül nevelte fel őt és testvérét, de az édesapjával is jó a kapcsolata. Már 18 évesen elköltözött otthonról, önálló életet kezdett. Céltudatos lánynak tartja magát, hobbija a sütés-főzés és a sminkelés.

Magasság: 169 cm, mellbőség: 77 cm, derékbőség: 60 cm,
csípőbőség: 75 cm

Mészáros Dóra, 23 éves

Dóra Dunavarsányban él a családjával és 7 cicájával, a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója kereskedelem és marketing szakon. Versenyszerűen akrobatikus rock’n’roll-ozott, de szeret úszni és lovagolni is. Alakját mostanában beautyrobic mozgásformával tartja karban. A versenyen való indulás a karrierépítésben is segíti, személyiségével szeretne másokat motiválni. Több nemzetközi filmforgatáson is részt vett már. Példaképe az édesapja.

Magasság: 167 cm, mellbőség: 83 cm, derékbőség: 65 cm,
csípőbőség: 93 cm

Noll Petra, 23 éves

Petra kereskedelmi középiskolát végzett, a divatszakmában dolgozik. 10 évig versenytáncolt, 6 évig lovagolt. Könnyen megtalálja a hangot másokkal, és kitartó, ha a céljai eléréséről van szó. Gyermekkori szerelmét tragikus módon vesztette el, ezt nagyon nehezen dolgozta fel. A szerelem számára áldás, 10 év
múlva édesanyaként látja magát. Győzelme esetén az egyedülálló édesanyák nehéz helyzetére hívná fel a figyelmet.

Magasság: 170 cm, mellbőség: 89 cm, derékbőség: 67 cm,
csípőbőség: 85 cm

Ollári Barbara, 20 éves

Barbara Hévízről származik, de Budapesten él, a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója, turizmus-vendéglátás szakon. A sport a mindennapjai része: táncolt, rúdfitneszezett, aerobikozott, új szenvedélye pedig a futás, versenyeken is indul. Szeretné magának és a zsűrinek is bizonyítani, hogy meg van benne az a plusz, ami a királynői címhez kell. Győzelme esetén a daganatos gyermekekkel foglalkozó szervezetet támogatna önkéntes munkájával.

Magasság: 167 cm, mellbőség: 81 cm, derékbőség: 61 cm,
csípőbőség: 86 cm

Reiszweber Ziara, 20 éves

Ziara Sopronban született, Budapesten él, tanul, emellett pedig személyi asszisztensként dolgozik. Angolul felsőfokon beszél. A párja francia, gyakran tapasztalja, hogy külföldön a magyarok megítélése negatívabb, mint a valóság. Szerinte közel sem vagyunk olyan pesszimisták és rosszkedvűek, mint azt gondolják rólunk. Ha nyerne, ezen a megítélésen szeretne javítani. Édesanyja áll hozzá a legközelebb. Rendszeres véradó, emellett is kampányolni szeretne.

Magasság: 166 cm, mellbőség: 73 cm, derékbőség: 52 cm,
csípőbőség: 85 cm

Szabó Csillag, 22 éves

Csillag ízig-vérig kalocsai lány, identitása fontos része a hagyományőrzés. Nagyon büszke rá, hogy a világ minden táján ismerik a magyar pirospaprikát. Rajongásig szerette nagymamáját, aki megtanította neki a kalocsai hímzést is. Angolul felsőfokon, oroszul alapfokon beszél. Versenyszerűen kosárlabdázott, ám egy sérülés miatt abbahagyta a versenysportot. Jelenleg kosárlabda játékvezetőként dolgozik, élete álma, hogy egyszer egy olimpián bíróként vehessen részt.

Magasság: 174 cm, mellbőség: 79 cm, derékbőség: 58 cm,
csípőbőség: 87 cm

Szakálos Dóra, 22 éves

Dóra jelenleg Budapesten él és rendezvényszervezőként dolgozik. Ritkán jut haza Gyomaendrődre a családjához, pedig számára a tökéletes kikapcsolódást ők és a barátok társasága jelenti. Korábban légiutas-kísérőnek jelentkezett egy elit légitársasághoz, ahol a Top 10-be került. Bár a munkát végül nem ő kapta meg, szeretne ezen a pályán is sikereket elérni. Büszke rá, hogy talpraesett és önálló. Több szépségversenyen kipróbálta már magát, nagy álma, hogy kijusson a világversenyre.

Magasság: 175 cm, mellbőség: 84 cm, derékbőség: 62 cm,
csípőbőség: 93 cm

Szarvas Andrea, 19 éves

Andrea Békés megyei, Vésztőn él családjával. Közszolgálati ügyintézőnek tanul. Édesapja és bátyja külföldön dolgozik, édesanyja szociális területen, váltott műszakban. Ezért sokat segít a házimunkában és gyakran vigyáz a kisöccsére. Szereti a gyerekeket. A család struccokat tart, a farm körüli teendőkből ő is kiveszi a részét, ami nem veszélytelen. Mindennapjaiban fontos szerepet tölt be a az egészséges életmód. Szenvedélye a zumba. Egyik álma, hogy a szépségiparban érvényesüljön.

Magasság: 171 cm, mellbőség: 75 cm, derékbőség: 60 cm,
csípőbőség: 76 cm

Tóth Panni, 19 éves

Panni debreceni lány hobbija a lovaglás és a festés, tájképeket alkot. Két kishúga nagyon büszke, hogy jelentkezett a versenyre, nekik is szeretne bizonyítani. Több évig mazsorettezett, állandó látogatója a Debreceni Virágkarneválnak. Családjában több cukorbeteg is van, ezért a győzelme esetén a diabétesz megelőzésére hívná fel a figyelmet.

Magasság: 165 cm, mellbőség: 83 cm, derékbőség: 60 cm,
csípőbőség: 80 cm

24 óra