Súlyos vádak! Állítják, ezért menekült Hosszú Katinka Tusup-tól!

A Story magazinnak most egy uszodai forrás meglepő dolgokat állított a sztárpár kapcsolatáról.

"Úgy tudni, a tavalyi koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságon talált egymásra Katinka és Dániel. Shane oda már nem kísérte el a feleségét, tán ezért is szövődhetett románc kettőjük között a dániai éjszakában. Persze, az is lehet, hogy ez csak egyfajta válaszlépés volt a feleségétől, mert előtte már hírbe hozták a férjét több úszólánnyal is" - mesélte és hozzátette, nem csoda, hogy Katinka Dudás Dánielhez menekült. 

A Bors cikkéből pedig az derül ki, Dudás Dani is egy problémás fickó, köszönni például általában elfelejt, ugyanakkor évek óta várhatott Katinka szerelmére. Ő most, hogy meggyengült az úszónő és Tusup kapcsolata, gyújtotta be a rakétáit.

„Gyakori eset, hogy egy párkapcsolatból egy baráthoz menekül a megbántott fél. Éppen ezért nem meglepő, hogy Katinka is olyasvalaki mellett talált menedékre, aki jó ismerőse. Dani gyerekkori barátja Katinkának, ráadásul edzőpartnere is. A nehéz időkben Katinka a barátjához fordult vigaszért, tanácsért. Dani közelről látta a történéseket, testközelből élhette át a házaspár elhidegülését, így könnyebben tudott vele Katinka az otthoni problémáiról beszélgetni. Nem kellett Dani számára részleteket ecsetelni” – mondta Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus a Borsnak.

Íme az állítólagos csábító és Katinka!

24 óra