Így él most a győri hajléktalanból lett lottómilliomos házaspár

"A férjem most ünnepelte józanságának harmadik évfordulóját" - magyarázta most a Blikk megkeresésére Anikó, László felesége, aki néhány éve kénytelen volt bezárni a kávézóját egymilliós adótartozása miatt.

Anikó azt sem titkolta, a lánya elvált, a négy unokája elkerült Györből és nagyon hiányoznak neki. Jelenleg a lakásaik, és egy üzletük kiadásából élnek. Tavaly egymiliós jövedelmük volt ezekből havonta. 

"Befektetni mindenképp megéri, ha nyerünk. Hogy kinek mi sikerül, azt az idő igazolja, de olyasmivel érdemes foglalkozni, amihez értünk, vagy nem kell különösebb szakértelem hozzá. Az ingatlan mindig jó befektetés" – summázta az asszony a Blikknek a tapasztalatait. Hozzátette: ha valaki nyer, meg kell tanulnia nemet mondani.

"Nagyon nehéz, de nem lehet mindenkinek segíteni, a szeretteinknek sem. Sokan ilyenkor érdekből keresnek fel. Amit viszont mindenképpen tegyünk meg, ha nyertünk, hogy bakancslistát készítünk. Az enyém nagyon hosszú. Házam és tyúk­jaim már vannak, de még sosem ültem repülőn. A pánikbetegségem miatt ez nem mostanában történik majd meg, de tervben van. Idén a férjem ül repülőre és utazik el a testvéréhez Kanadába, majd utána együtt visz minket a sofőrünk Horvátországba és Erdélybe" - mondta az aszony a Blikknek, aki aszt sem titkolta, a mai napig lottóznak a párjával.

Így élnek ma a lottómilliomos hajléktalanok!

24 óra