Roberto Cavalli elájult a magyar Gal Gadot-tól! Közös kép is készült!

"Amióta tavaly elkezdték játszani a Wonder woman című filmet, egyre többen kezdték el nekem mondogatni, tényleg olyan, mintha én lennék a filmben végig. Anyukám egyenesen könyörgött, hogy nézzem meg, ha nem hiszem el. Két év van közöttünk, de azóta azt is lenyomoztam, tényleg szinte minden adatunk egyezik. Például én is 178 centiméter magas vagyok, mint ő, és ugyanazokat a sportokat szeretjük. " - mondta februárban a TWN.hu-nak Tilla.

Tilla karrierjében újabb jelentős fodulat állt be: Roberto Cavalli milánói partyjára kapott meghívást, a világhírű tervező pedig azonnal kiszúrta őt.

"Készült rólunk egy közös kép, és ő azonnal elkezdett felőlem érdeklődni, meg viccelődni. Gal Gadot kapcsán azt mondta, hogy akkor most már megvan a magyar csodanő is - utalva a Wonder woman-re" - mondta a TWN.hu-nak Tilla.

Nemrég a Bahamákon szó szerint összekevertek vele egy étteremben. Én meg nem mondtam, hogy nem én vagyok, gondoltam, jó vicc lesz, de amikor már az étteremvezető is jött, hogy gratuláljon és megdícsérjen a filmben nyújtott alakításomért, elbizonytalanodtam, jó ötlet volt-e. Zavarban voltam, annyira körberajongtak. De az már biztos, hogy várják a film folytatását" - mondta mosolyogva Tilla, aki a jelek szerint kipróbálhatta, milyen egy hollywood-i sztár élete.

Íme Cavalli és a magyar Gal Gadot!

24 óra