Kisbabája után gyönyörű anyukáját is megmutatta Luxus Vivi!

Vasvári "Luxus" Vivien második gyermekéről már láttunk egy képet, az arcát és nevét azonban egyelőre tiktolja az anyuka.

De, hogy ne csökkenjen addig sem az érdeklődés, és a hírekből se maradjon ki a neve, Luxus Vivi egy újabb bulvárbombát dobott be, ami a személyes brandépítést illeti - megmutatta édesanyját.

"Gyönyörű anyukám" - írta a képe alá a luxusfeleség, és a kijelentése véleményünk szerint is helytálló. Ráadásul már az sem titok többé, kitől örökölte a szépségét a Viasat 3 sztárja. 

"El sem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok! Tegnap este világra jött a kis Fecsó. Mindenki jól van, Ariana is nagyon boldog, hogy megérkezett a kistesója! Amikor èletet adunk a gyermekeinknek... Azt gondolom ennèl nincs csodàlatosabb dolog a világon. Mindenkinek szép napot kívánunk: Fecsók-Ariana-Vivi" - ez Vivi hétfői beszámolója és képe a luxusszüléséről.

 

Sziasztok! ? El sem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok! ❤? Tegnap este világra jött a kis Fecsó. ❤ Mindenki jól van, Ariana is nagyon boldog, hogy megérkezett a kistesója! Amikor èletet adunk a gyermekeinknek...Azt gondolom ennèl nincs csodàlatosabb dolog a vilàgon❤️ Mindenkinek szép napot kívánunk: Fecsók-Ariana-Vivi?❤️ ‼️(A fotó a szerző kizárólagos tulajdonát képezi, az oldal követőinek szól. Engedély nélküli másolása, bármilyen módon történő felhasználása, vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, amelyet a törvény büntet. Hozzájárulás kérésért, további információért keressétek, kérlek managementemet: bozsik.brigitta@grandiosointernational.com )‼️

A post shared by Wiwkoo (@vasvarivivien) on

24 óra