Rá sem ismersz a Megasztár énekesnőjére! - Hatalmasat villantott

 

Csak hogy őszinte legyek veletek : így néz ki egy agyonfilterezett kép rólam. Tudnotok kell, hogy az alábbi fotón bőrszépítő effekt és filter is van,sőt fogfehérítő is került rá a biztonság kedvéért. A leghihetetlenebb okosságokra, akár még az orrom lesoványítására is lenne app, de azt nem tettem rá az enyémnek tökmindegy, ráadásul szerintem egy hétig dolgozott volna rajta egy 4 magos processzor is. Az Instaképeken csomó ilyen kis javítás van, mindenkién. Izmokat, hajat, sminket varázsol az emberekre. Nincs ezzel semmi baj, csak arra gondoltam, emlékezzünk meg újra róla : Instagram nem a valóság, hanem egy egy feljavított képe mindannyiunknak. Mondanám, hogy senki sem tökéletes, de legyen inkább így: mindenki tökéletes úgy ahogy van.:-) (Kivéve például a bunkókat, az állatkínzókat, és a sorban sunyin elédvágókat, mert ők továbbra is tökéketlenek.) #yesfilter

A post shared by Szabó Eszter (@esztii.szabo) on

"Csak hogy őszinte legyek veletek : így néz ki egy agyonfilterezett kép rólam. Tudnotok kell, hogy az alábbi fotón bőrszépítő effekt és filter is van, sőt fogfehérítő is került rá a biztonság kedvéért." - írta egutóbbi képéhez, de nem ez a legpikánsab fotó, amit megosztott magáról.

Eszter néhány napja egy egész sorozatot szentelt a cicivillantásainak, hogy kellő figyelmet kapjanak azok a menhelyi állatok, akik örökbefogadókra várnak. Lám, tényleg sok helyre eljutott a mondanivalója.

 

A post shared by Szabó Eszter (@esztii.szabo) on

És íme, az eddigi talán legpikánsabb darab. Eszter látszólag félmeztelen, kebleit csak a vörösen izzó fürtjei takarják a kíváncsi tekintetek elől. Hihetetlen, milyen gyönyörű nő még ma is.

 

24 óra