Hódi Pamela: Meg fogom védeni a kislányom!

Ma már szinte nincsen nap, hogy ne lennétek címlapon, bár valójában te csak egyszer szólaltál meg, a Mokkában. Most újra beszélsz. Mi az oka?

Hódi Pamela: Szeretném leszögezni az elején, hogy örülök, Krisztián és a párja boldogok, már semmilyen rossz érzés nincs bennem, de olyan dolgok történtek, amiket érző és féltő anyaként úgy érzem, kezelnem kell. És beszélni erről, természetesen Krisztiánnal és Mazsival (Katona Renáta Mazsi, Berki Krisztián új párja - a szerk.) is. Krisztiánnal egyébként folyamatosan próbálok korrekten és tiszteletteljesen kommunikálni, így természetesen többször kértem őket, ne használják fel Natit arra, hogy a saját boldogságukat népszerűsítsék vele olcsó like-okért. Féltem őt és szeretném megóvni.

Természetesen örülök ha az édesapjával van, és távol álljon tőlem, hogy elszakítsam Natit az apukájától, de az nagyon nincs rendben, hogy miközben én abban a nyugodt hitben vagyok, hogy Krisztiánnal van a lányunk, egy kósza Instagram-posztból kell megtudnom, hogy az apja, ahelyett, hogy a gyerekkel lenne ebben a kis időben, inkább elment egy jót masszíroztatni, miközben új párja kocsikáztatja moziba nélküle a gyermekünket. Mindezt úgy, hogy nincs tudomásom róla, és többek között például nem tudom, hogy vezet, vagy hogyan kezel olyan helyzeteket, amikbe nyilvános helyeken kerülhet a kislányom, miközben ő felügyel rá.

Megüzentem ezt Renátának is, aki megértette és el is távolította a képet az oldaláról, remélem ez egy jó jel arra, hogy a jövőben is könnyen szót értünk majd a Natit érintő kérdésekben.

Kattints a képekért!

Milyen a viszonyod most Krisztiánnal?

Hódi Pamela: Sajnos jelenleg nem túl jó a viszonyunk. Mentségemre, nehéz is lenne úgy jó viszonyt ápolni, hogy a hívásaim hosszú ideje le vannak tiltva nála. Krisztián döntése alapján az asszisztensén keresztül tudunk kizárólag beszélgetni. Tehát, ha nekem valami kérdésem van, szólok az asszisztensének, az asszisztens megüzeni a Krisztiánnak, a Krisztián üzen az asszisztensének, ő pedig felhív engem, hogy a Krisztián ezt üzente… Szomorú, de ennyi a kapcsolatunk.

Téged váratlanul ért téged Reni felbukkanása? Egyáltalán, mikor értesültél róla, hogy van egy lány, és ő az a lány, aki Krisztián új párja?

Hódi Pamela: Rubint Réka tornáiról ismertem Mazsit, sőt, decemberben volt is fent a lakásomon. Natinak hozott egy szarvasos tortát, nagyon kedves volt, nem volt vele semmi problémám. És hozzá is kell tennem rögtön, most sincs, azok után sem, hogy tudom, ők már egy párt alkotnak Krisztiánnal. Én tényleg bíztam és bízom benne, hogy Krisztián megtalálja az igaz boldogságot. Nem fogok hazudni, nőként és anyaként viszont egy dolog nagyon fájt, amikor Krisztián többször kiemelte, hogy ő bizony életében most először szerelmes. Minden nő képzelje el, milyen ezt hallani, egy olyan férfi szájából, akit én őszintén szerettem, és egy csodálatos kislánnyal ajándékoztam meg. Nem is értem, mi szükség van erre, miért kell úgy bizonygatnia a szerelmét az új párja számára, hogy sárba tiporja a közös éveinket!? Azt hiszem, ezt minden nő átérzi. Ennek ellenére őszintén kívánom nekik, hogy egymásban találják meg a boldogságot, és ez ne csak egy a médiában annak tűnő boldogság legyen.

Azért felgyorsultak az események: közös kutya , a kutyusnak rajongói oldal, Mazsi is új közösségi oldalt indított..

Hódi Pamela: Az egész kép, amit kibontakozni látok, kísértetiesen emlékeztet engem arra, ahogy a mi életünket felépítette. Krisztián ugyanis pontosan tudja, hogyan lehet ebből profitálni a későbbiekben. Amikor mi összejöttünk, én akkor voltam 22-23 éves, engem is ő vitt be a médiába. Én igazából soha nem szerettem volna, de sodródtam az árral, mert ő azt mondta, hogy így lesz jó nekünk. Hittem neki. Nyilván, Krisztián ebből a saját maga hasznát meg is szerezte. Most itt van Mazsi, aki szerintem tökéletes alany arra, amit anno én képviseltem 23 évesen. Tehát elmondhatjuk azt, hogy Mazsi egyenlő a 23 éves Hódi Pamelával - jelenleg.

Tőkét lehet belőle csinálni? Jól értem?

Hódi Pamela: Nem tartom kizártnak: egy rendes, aranyos kislány, természetes szépség, sokan mondják is rá. Szerintem megtalálják erre az utat. Az, hogy Mazsi ehhez adja a nevét, és ebben száz százalékosan részt vesz, az a saját döntése. Remélem tudja, mit csinál.

(Fotó: twn.hu)

Mit kívánsz nekik? Őszintén!

Hódi Pamela: Őszintén? Őszintén szorítok nekik, hogy ebből akár egy házasság is lehessen. Bár a legfrissebb hírek szerint egyelőre erre nem kerülhetne sor, hiszen Mazsi még férjnél van. Viszont annak szívből örülnék, ha a szerelmüket és kapcsolatukat egy baba tenné teljessé. Akkor remélhetőleg Natit sem használnák fel ilyen gyakran a boldogságuk reklámozására.

Interjúnk 2. részében Pamela anyagi helyzetéről és szívügyeiről is beszámol majd.

24 óra