Ízléstelen ajánlatot kapott Bódi Sylvi! Már reagált is rá!

"Nem hiszem el, de komolyan", "Mindig az kell, ami nincs", "Most csakazértis megcsinálom", "Nesze nektek" - ezekkel a hastagekkel kommentálta saját posztját Bódi Sylvi, amiben nem mindennapi dolgokról számol be!

A szexi modell most beismerte, amióta az interneten elindította gardróbvásárát, rendszeresen furcsa kérésekkel találják meg. Közzé is tette egy úr levelét, aki a használt tangái iránt érdeklődik.

Nos, Sylvi megelégelte a dolgot, és engedett a nyomásnak: tizenöt tangáját bocsájtotta licit alá, a férfiak legnagyobb örömére! 

Egy nap alatt az összes bugyi elkelt, a bontatlan, újak egytől-egyig hölgyekhez kerültek, a használtakat mind férfi vitte el, borsos áron! Erről Sylvi ma számolt be!

"A bugyi börze tarolt... Tegnap este 15 csinos, szexis tangát és bugyit töltöttem fel a fehérnemüs albumba. Kevesebb mint 12 óra leforgása alatt mind gazdára talált! Ezzel a bugyi börze a Bódi Sylvi gardróbvásár magasan legnépszerübb albumává vált. Míg a vadonatúj, cimkés darabokat túlnyomórészt hölgyek vásárolták meg, az összes általam már valaha viselt darabra férfiak (Mily meglepö!) licitáltak." - írta Sylvi.

Íme a Sylvit legutóbb különös kéréssel megtaláló férfi levele, majd az eredményhirdetés, és Sylvi legszexibb képei.

Íme Sylvi ízléstelen ajnlata és legszexibb képei!

24 óra