Rapperháború! Ez Majka és Ganxsta Zolee válasza Dopeman-nek!

A válaszok előtt itt egy galéria azokból az időkból, amikor még egymás tenyeréből ettek a felek! 

Dopeman a videójában igyekszik tárgyilagos lenni, ami a haragosait illeti, Majkát a felfedezettjének nevezi, ugyanakkor Magyarország legnagyobb sztárjának.

Kényes ügy és kényes helyzet! Érezte ezt Majka is, aki annak ellenére mondott nemet, hogy tudta, ebből rosszul is kijöhet. Mégis odacsapott egyet!

"Hello Laci!

Köszönöm a megkeresést. Talán a legjobb módját választottad annak, hogy bármiféle választ is kapj, te gyere ki belőle a legjobban.

Annyi mindent tudnék írni, miután megnéztem ezt a videót, de röviden és tömören csak annyit válaszolnék, hogy köszönöm nem!!

Én vagyok biztos emlékszel az a: tehetségtelen, büdös, túlsztárolt, stb… stb… és az isten tudja, általad még hányféle jelzővel ellátott srác, aki most nem akar a te művészetedbe belerondítani a jelenlétével. Tudnék egy hosszú listát írni arról, hogy kiket és hogyan támogatok rendszeresen, de én ezt soha nem teszem meg, hiszen a jótékonykodás szerintem nem erről szól... Most is csak azért említem, hogy az internet büszke népe ne tudjon belémrúgni, megdobálni, és ítélkezni, amiért a válaszom nemleges. Bár, ha jobban belegondolok, ez nem hiszem, hogy akadály lenne.” - írta Majka, akinek a teljes bejegyzését itt láthatod:

Most Ganxsta Zolee is reagált, a Blikk megkeresésére adott egyértelmű választ Dopeman ügyben.

"Majka a barátom, Dopeman csak az ismerősöm" – mondta a Blikk megkeresésésre Ganxsta, majd hozzátette: kedves ötlet, de nem tudja, miről van szó és nem is érdekli.

 

24 óra