18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

Szexi fotók! Meztelen karácsonyi fotósorozatot készített a két magyar playmate!

Tizennyolcadik, vagy kilencvenedik? Legénybúcsú, vagy névnap? Esetleg egy forró hangulatú buli? Édes mindegy! Ha Magyarországon valaki sztriptíz-, vagy showműsort szeretne, biztosan az első kiszemeltjei között van Mészáros Dóri és Bíró Zsófi. 

A szexi duó immáron öt éve kergeti őrületbe együtt a férfiakat, Karácsonyi fotósorozatukat most először a TWN.hu olvasóinak mutatják meg. És persze arról is mesélnek, mi lehet a sikerük titka.

"Minden ünnepre, nagyobb alkalomra készülünk fotósorozattal, így próbáljuk a közös és egyéni oldalunkat is frissen tartani! A mi szakmánkban elkerülhetetlen a közösségi oldalakon való intenzív jelenlét, ehhez pedig mindig szükség van új képekre. A karácsony ráadásul mindkettőnk kedvenc ünnepe, ezért imádtuk ezt a fotózást, ahol saját ruhákkal és dekorációkkal is dolgoztunk - szögezte le már az elején Dóri, akit a férfimagazinok címlapjáról és rock-lemezlovasként is sokan ismerhetünk.

És hogy mi lehet a sikerük titka? Arról már a gyönyörű tetoválásokkal díszített Zsófi beszélt először.

"Munkakapcsolatból barátság! Amióta az eszemet tudom, csodáltam Dóri karrierjét és állíthatom ez a “karrierem” csúcsa hogy vele állhatok egy színpadon! Az élet pedig szerencsére úgy hozta, hogy baromi jól is nézünk ki együtt - mosolygott Zsófi, Dóri pedig azonnal meg is erősítette szavait.

"Természetesen barátok vagyunk, miután annyi mindenen mentünk együtt keresztül, annyi közös élmény ért minket, ez nem is működhet másképp. Hétvégente annyi időt töltünk egymással, hogy elkerülhetetlen, hogy minden rezdülését ismerjük a másiknak - mosolygott sejtelmesen.

 

Kattints Dóri és Zsófi forró sorozatáért!

24 óra